Galatasaray’daki kötü gidiş önce teknik direktörün kellesini koparmıştı. Takıma 3 kupa kazandıran Hamza Hamzaoğlu ile yollar ayrıldı, yerine Mustafa Denizli getirildi. Ancak Galatasaray hala düzelmedi. Şampiyonlar Ligi’ne veda eden sarı-kırmızılılar, ligde de Beşiktaş’a yenilip 9 puan geriye düştü. Yönetim ilk neşteri, hocayı göndererek zaten vurmuştu. Artık fatura ödeme sırası futbolculara geldi. Formasının hakkını vermeyen isimler, ligin ilk yarısı bittikten sonra epey terleyecek gibi görünüyor.

3 İSİM DOKUNULMAZ

İlk olarak tüm sözleşmeler gözden geçirilecek. Muslera, Sneijder ve Podolski gibi Galatasaray’ı adeta sırtında taşıyan oyunculara muhtemelen dokunulmayacak. Ancak Burak Yılmaz başta olmak üzere birçok oyuncudan indirim talep edilecek. Performansı daha iyi olsa da Selçuk İnan’ın da bu listeye eklenebileceği belirtiliyor. İki kanka 2.9 milyon Euro garanti ücret alıyor. İndirim talep edilen oyuncular buna yanaşırsa takımda kalabilecek. Aksi takdirde, kendilerinden kulüp bulmaları istenecek.

ESKİ ÖĞRENCİSİ

Mustafa Denizli’den gelen rapor doğrultusunda transfer için düğmeye basan yönetim, Kasımpaşa’dan Ryan Donk’u ön liberoya istiyor. Golcü arayışları devam ediyor. Hedeflenen isimler olmazsa, Rizespor’dan Leonard Kweuke için teklif sunulacak. Yine Rize’den Denizli’nin eski öğrencisi Eren Albayrak da Galatasaray’ın listesinde… Bu transferlerde karşı tarafa sadece para önerilmeyecek. Bekleneni veremeyen Koray Günter, Jem Paul Karacan, Umut Bulut ve Jose Rodriguez takasta kullanılacak.