Beyaz Futbol'a konuşan Fikret Orman, Osmanlıspor idarecileriyle yaptığı görüşmenin ardından; "Çok stat bulmakta zorlanıyoruz. Bazı haksız mazeretler var. Osmanlıspor bize kucak açtı. Ahmet Gökçek iyi Beşiktaşlıdır, bize her seferinde yardımcı oluyor. Biz de teşekkür ziyaretinde bulunduk." ifadelerini kullandı.

Fikret Orman, Mahmut Uslu'nun şampiyonluk yarışıyla ilgili; "İlk 3 haftayı kayıpsız geçersek, arayı açarız" sözleriyle ilgili gelen soruya; "Ben bir kulüp yöneticisinin, yaptığı bir yorum üzerine bir yorum yapamam. Bu onun bir sözüdür. Sonucunu göreceğiz." cevabını verdi.

Orman, yayın hakkı ve Fenerbahçe'nin çıkışıyla alakalı; "Havuzu kimin götürüp, kimin götürmediğini kim ne biliyor. Öteki kulüplerin menfaati olduğu için havuzdan çıkma niyetimiz yok. Eğer havuz dağılırsa, yayın hakkını en yüksek fiyatla biz satarız, ondan hiçbir endişem yok. Yaptığımız sponsorluk anlaşmaları da onun bir neticesi." yorumunu yaptı.

Fikret Orman son olarak; "Biz yerli yatırımına devam edeceğiz. Beşiktaş'ı bilen, seven, ahlaklı sporcularla başarı geleceğine inanıyoruz. Başka kulüplerin başka stratejileri vardır. Ancak, ben bu işten en büyük zararı Anadolu kulüplerinin göreceğine inanıyoruz." diyerek sözlerini noktaladı.