Sözleşmesini feshedip Werder Bremen'e giden Izet Hajrovic için Grasshoppers Kulübü'ne 500 bin Euro ödendi. Üstelik tam da Carlos Arroyo'nun parasını alamadığı için kulüple yollarını ayırdığı günde!

Sarı-kırmızılı kulüpte gün geçmiyor ki maddi kriz ile ilgili yeni bir gelişme yaşanmasın. Edinilen son bilgiler kulübü etkisi altına alan plansızlığın faturasını bir kez daha gösterir cinsten.

Konunun muhattabı Izet Hajrovic ama öznesi Carlos Arroyo. Galatasaray 2013-14 sezonunun devre arasında transfer edilen Hajrovic, 'genç yetenekler' operasyonunun bir ürünüydü. Sarı-kırmızılı takımda 12 maça çıkıp 1 gol attı. Daha sezon bitmeden de 550 bin Euro'luk maaşı ödenmediği gerekçesiyle Galatasaray'a ihtarname gönderdi, daha sonra da sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti.

Hajrovic, kısa süre sonra da Alman takımı Werder Bremen ile anlaştı. Ve Mart ayına girilirken "artık sarı kırmızılı formayı giyemeyen" oyuncunun bonservisinin yeni taksiti geldi. Yönetim bu parayı mutlaka ödemek zorundaydı. Aksi halde UEFA'dan ceza gelebilir, Avrupa kupalarına katılmak tehlikeye girebilirdi. Bu nedenle 500 bin Euro derhal Grasshoppers'ın hesabına yatırıldı. Ancak tam da bu ödemenin gerçekleştiği gün Carlos Arroyo'nun maaşını alamadığı için çekip gitmesi, kaderin acı bir cilvesiydi.