Trabzonspor'da Özer Hurmacı şoku yaşanıyor. Bordo-mavili ekibin sezon başında Kasımpaşa’dan bonservisini aldığı tecrübeli oyuncunun sakatlığının ciddi olduğu belirtildi. Differdange maçında oynamayan oyuncuların kampta yaptığı idmanda belinde ağrılar hissederek yerde kalan Özer Hurmacı’nun kontrolleri sağlık ekibini korkuttu. Tedavisine devam edilen Özer’in belindeki sakatlığın ciddi olduğu ve geniş çaplı olmasa bile bir dizi operasyon geçirmesi gerekebileceği belirlendi. Bu arada sakatlığı nedeniyle uzun süredir ayrı çalışan mbia’nın salı günü takıma katılacağı belirtildi.

YENİ LİSTE VERİLDİ

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda 30 Temmuz’da Makedonya’nın Rabotnocki takımı ile oynayacağı ilk maç öncesi 21 futbolcuyu UEFA’ya bildirdi. Yeni transferleri M’bia, Cavanda, Alper, Okay, Özer ve sakatlığı düzelen Cardozo, yeni listede yer aldı. Soner Aydoğdu ile Musa Nizam yeni kadroda yer almadı.

Kadroda şu isimler yer alıyor:

Onur Kıvrak, İbrahim Demir, Cavanda, Salih, Mustafa Yumlu, Uğur, Aykut, Medjani, Constant, Alper, Okay, Mehmet Ekici, Özer, Aytaç, M’bia, Yusuf, Deniz, Sefa, Erkan, Waris, Cardozo.