Her ne kadar Türkiye Birinci Ligi tatilde de olsa oynanacak maçlar ya da en azından Ağustos ayında oynanacak bir Avrupa Süper Kupası maçı var. Televizyondan maç izleyemeyen ya da maç saati daha önemli işleri olan kişiler için de canlı skor takibi yapabilecekleri, maçların sonuçlarını ve tarafları takip edebileceği çok iyi iPhone uygulamaları mevcut.

tr.fobito.com’un bu listesinde maçların sonuçlarını ve gidişatını takip edebileceğiniz en iyi iPhone uygulamaları derlendi.

Spor Ekranı
Tüm spor karşılaşmalarının canlı yayın akışını tek bir platformda toplayarak hangi spor dalını takip ederseniz edin, işinize yarayabilecek bir uygulama.

Froza Football
Futbol müsabakalar için özel olarak geliştirilmiş olan bu uygulama ile 560 farklı ligin maçlarını takip etme imkanınız var.

Soccer Scores Pro
İngiltere Premier Lig, İspanya La Liga ya da Alman Bundesliga gibi dünyanın önemli liglerini takip edebileceğiniz bu uygulama başlangıçta eksik görünse de en çok takip edilen ligleri sunduğu için son derece keyifli.

Onefootball
Futbol ile ilgili neredeyse her şeyi barındıran bu uygulama sayesinde futbol haberlerini takip edebilir, transfer piyasasından haberiniz olabilir ve tuttuğunu takımı ekleyerek o takıma ait haberlerin ve maç sonuçlarının bildirim olarak gelmesini sağlayabilirsiniz.

Goal Live Scores
Son derece kolay bir kullanım sunan Goal Live Scores uygulaması da canlı sonuçların yanında maçların önemli istatistiklerini de size ulaştıran kolay kullanıma sahip bir uygulama.

Sahadan Canlı Sonuçlar
Futbol ve basketbol maçlarının sonuçlarını iOS cihazınız üzerinden takip etmenize imkan veren bu uygulama sayesinde iddaa skorlarını da her an, her yerden öğrenebilirsiniz.

Maçkolik Canlı Sonuçlar
Birçok spor dalında yer alan karşılaşmaların sonuçlarını canlı olarak takip edebileceğiniz Maçkolik’in canlı sonuçlar uygulaması, tuttur.com’daki üyeliğiniz ile birlikte bu kuponların sonuçlarını da öğrenmenizi sağlıyor.

Live Score
Tüm dünyada 14 milyon kişi tarafından indirilmiş olan LiveScore uygulaması da futbolun yanı sıra tenis, basketbol ya da hokey gibi sporların sonuçlarını da takip etmek isteyenler için son derece kullanışlı bir uygulama.