Kimi zaman trafikte kimi zaman bir şey beklerken kimi zaman sadece evde ayaklarımızı uzatıp tembellik yaparken oynadığımız mobil oyunlar giderek günlük hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geliyor. Ancak mobil platformlarda çok fazla oyun var ve keyfi alabileceğimiz oyunları bulmak her zaman kolay olmuyor.

tr.fobito.com, Android cihazlarınıza yükleyip oynayabileceğiniz en iyi oyunları derledi. Sevdiğiniz türe göre seçip indirebileceğiniz ve mutlaka denemeniz gereken oyunlar, fobito.com’un bu listesinde sizleri bekliyor.

Online Kafa Topu
Yerli geliştiricilerden İzmo Bilişim tarafından geliştirilen Online Kafa Topu, arkadaşlarınıza karşı oynayabileceğiniz bir mobil futbol oyunu. Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bu oyunda farklı karakterler ya da oyuncunuzun yeteneklerini artıran farklı ekipmanlar satın alabiliyorsunuz.

WoodBall
Özellikle 80 ve 90’ların çocuklarının çok seveceği bu oyun olan Woodball, bir tahtaya çizilmiş futbol sahasına çakılı çivilerle oynanan bir futbol oyunu.

Asphalt 8: Airborne
En çok indirilen ve en beğenilen yarış oyunu olan Asphalt’ın son versiyonu olan Asphalt 8: Airborne, mobil cihazınızda adeta bilgisayar oyunlarını aratmadan yarış deneyimi ve heyecanı yaşamanızı sağlıyor.

Real Basketball
Real Basketball oyunu gerçekçi 3 boyutlu grafiklere sahip ücretsiz bir oyun. Türk geliştiriciler tarafından hazırlanan oyunda potaya basket atmaya çalışmakla kalmayacak gerçek oyuncularla online olarak mücadele edeceksiniz.

Minecraft - Pocket Edition
Tüm dünyada bir fenomen haline gelen hayatta kalma oyunu Minecraft’ın mobil versiyonu olan Minecraft - Pocket Edition, bu muhteşem ve çok pikselli dünyayı tablet ya da telefonunuza taşıyor.

CSR Racing
İsterseniz çevrim içi isterseniz de yapay zekaya karşı tek başınıza yarışabildiğiniz CSR Racing, son derece gerçekçi bir drag oyunu.

Jenga Free
İster tek başınıza, isterseniz de arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz Jenga Free, çok sevilen parti oyunu Jenga’nın mobil ve dijital versiyonu. Üstelik ücretsiz olan Jenga Free ile üç boyutlu kulenizi devirmeden aradan parçalar çekmeye çalışıyorsunuz.

Bird Climb
Kuşu yönlendirerek gerçek oyuncularla en yükseğe çıkabilmek için yarışacağınız Bird Climb'de farklı kuş modelleri ile eğlencenizi de artırabiliyorsunuz.

Fun Run 2
İnternetten üzerinden gerçek oyuncularla birlikte yarışacağınız Fun Run 2 oyununda rakiplerinizi geride bırakmak için birçok silah ve tuzak kullanabilirsiniz.

8 Ball Pool
Bilardo tutkunları için son derece eğlenceli ve keyifli olan 8 Ball Pool, çevrim içi olarak gerçek oyuncularla maç yapabildiğiniz bir bilardo oyunu. Ayrıca mobil olmasının yanı sıra isterseniz web tarayıcınız üzerinden bilgisayarınız ile de oynayabiliyorsunuz.

Kelimelik
Kelimelik, bağımlılık yaratabilecek bir kelime bulmaca oyunudur. Türk geliştiriciler tarafından hazırlanan oyunda gerçek oyunculara karşı kelime bulmak için yarışacaksınız.

Re-Volt 2: Multiplayer
Eski ve klasik yarış oyunlarından Re-Volt’un 2’nci sürümünün çok oyunculu versiyonu olan Re-Volt 2: Multiplayer ile bu eski yarış oyununun zevkini arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Ingress
Bir siber savaş simulasyonu diyebileceğimiz Ingress ile hacker olarak bu savaştaki yerinizi alabilirsiniz.

Respawnables
Savaşın ve aksiyonun zevkini sonuna kadar yaşayabileceğiniz Respawnables, arkadaşlarınıza karşı çarpışabileceğiniz bir savaş oyunu

Worms 3
Bilgisayar dünyasının en eğlenceli ve en beğenilen oyunlarından olan Worms serisinin mobil versiyonu olan bu oyun masaüstündeki eğlencenizi cebinize taşıyacak ve çarpışan solucanların sesleri ile yüzünüzü gülümsetecek.