E.L James'in dünya çapında satış rekorları kıran 'Grinin 50 Tonu' eserinin beyazperde uyarlaması da tıpkı romanı gibi büyük yankı uyandırmaya devam ediyor. Ancak filmdeki bir 'teknolojik' hata da dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmıyor. İşte o hata...

Bir edebiyat öğrencisi olan güzel Anastasia Steele, çekici ve zengin bir iş adamı olan Christian Grey ile telefon üzerinden yaptığı SMS'li görüşmede ufak bir hata dikkat çekiyor. İkiliden Grey iPhone 5S kullanırken, Steele ise iPhone kullanmıyor; ancak buna rağmen Grey'in telefon ekranında iMessage'ı simgeleyen mavi baloncuklar dikkat çekiyor.



İKİ iPHONE YOKSA iMESSAGE DA OLAMAZ

iOS 6 ile birlikte hayatımıza giren ve kullanıcıların salt 3G üzerinden yazışabilmelerini sağlayan iMessage aktif olduğunda kullanıcılar SMS'i simgeleyen yeşil konuşma baloncuğu yerine mavi renkli baloncukla karşılaşıyor. Bu durum sadece iMessage özelliği aktif olan iki iPhone kullanıcısı arasında yaşanabiliyor. Yani iPhone kullanmayan Steele'e mesaj atan Grey'in telefon ekranında mavi baloncuğun görünmesi imkansız.