Sözcü Plus Giriş

Ekran görüntüsünden görebileceğiniz üzere arkadaşınızın size dinlemeniz için bir şarkı gönderdiği izlemini veren bu mesaj aslında bir virüs. Tahmin edebileceğiniz üzere linke tıkladığınızda hem hesap güvenliğiniz ihlâl edilmiş oluyor hem de virüs size bulaşarak sizin profilinizle arkadaşlarınıza aynı mesajı gönderiyor.

Bu virüsten kaçınmak için bu tarzda gönderilen hiçbir linke tıklamamanızı öneriyoruz. Ayrıca mesaj gelen arkadaşınızı uyarmakta da fayda var.