WhatsApp'ta büyük tasarım değişikliği! Google’ın mobil işletim sistemi Android’in son sürümü olan Android 5 Lollipop’un lansmanında geçtiğimiz yıl tanıttığı Material Design isimli tasarıma geçen WhatsApp, bir süre önce APK dosyası olarak çıkan ve dileyen kullanıcıların yükleyebildiği güncellemeyi bugün resmi olarak Google PlayStore’a koyarak kullanıcılara sundu.

Android 5 Lollipop işletim sisteminin arayüzüne daha uygun ve ikonları da Google’ın Material Design çizgileri ile artık telefon arayüzünüz ile daha uyumlu ve daha şık bir görünüme kavuştu.

Bundan iki yıl kadar önce Facebook tarafından 22 Milyar Dolar gibi rekor bir fiyata satın alınan WhatsApp isimli mesajlaşma uygulaması, Facebook’un hali hazırda mevcut olan Messenger adlı mesajlaşma uygulaması ile birleşecek mi, yoksa Facebook’un patronu Mark Zuckerberg WhatsApp ya da Messenger’dan birini sona mı erdirecek diye düşünürken her iki uygulamanın da devam etmesi ve sürekli güncel kalmaları kullanıcıları da sevindiriyor.

Android işletim sistemli telefonunuza WhatsApp uygulamasını kurmak, güncellemeleri ve özellikleri ile ilgili daha detaylı bilgileri fobito'dan alabilirsiniz.