Facebook’un kurucusu ve CEO’su Mark Zuckerberg, geleceğin iletişim kanallarının ve sosyal medyanın nasıl olacağına dair düşüncelerini paylaştı.

tr.fobito.com’u haberine göre Mark Zuckerberg, çok yakında hislerimizi fotoğraf paylaşır gibi paylaşabileceğimizi söyledi ve Facebook’un geleceğine ilişkin düşüncelerini ekledi.
İnsanların artık daha zengin paylaşımlar yapmaya gayret ettiğini belirten Zuckerberg, bir zamanlar sadece metin mesajları gönderilirken ve insanlar buna mahkumken artık fotoğraf ya da videonun imkanlarından faydalanabiliyorlar ve özellikle bu gibi zenginleştirici unsurları daha fazla kullanmak için uğraşıyorlar. Şu anda bunu yapabiliyorken çok yakında duyusal ve duygusal deneyimlerimizi de aktarabileceğiz, dedi.

Bilgisayarların devasa boyutlardan giderek küçülüp cebimize sığabilir bir hal aldığını dile getiren Mark, bu cihazları bu kadar kolay ve ulaşılır olmalarına rağmen tüm gün değil, belli zamanlarda kullanıyoruz. Çok yakında giyilebilir teknolojiler sayesinde bu durum da gelişecek ve bu da iletişimimizi artıracak açıklamasında bulundu.

Gelecekte, herhangi bir düşüncemiz tüm arkadaş listemizle mümkün olan en hızlı şekilde paylaşılacak ve o zaman iletişimin en üst seviyesine ulaşmış olacağız, dedi.