Haftanın geneli, kalıplarımızı kırmak, alışkanlıklarımızdan kurtulmak, bize zarar veren ama bir şekilde idare ettiğimiz ilişkilerimizi sonlandırmak için bizleri bir mecburiyete sokacak!
Eğer ki sen değişime ve her türlü yeniliğe kapalıysan kusura bakma ama bu hafta belli ki senin için çok zor geçecek! Zira gökyüzünde Uranüs-Pluto-Mars arasında bir açı kalıbı meydana gelecek! Ve bu bize diyor ki, ayağına zincir olan davranış, ilişki kalıplarından, düşüncelerden, rahat hareket edememene sebebiyet veren tüm koşullardan kurtul ve özgürleş! Bir nevi hafifleme zamanı olacak hepimiz için! Tek dikkat etmen gereken, bunları yaparken Mars’ın o yıkan, köprüleri yakan tarafı ile değil, diplomatik, nazik, kimseyi de kırmadan yap! Günün sonunda haklı olduğun kadar haklı kalmak da önemli olacak! Ve bir haber daha vereyim sizlere; Venüs bu hafta Akrep Burcu’na geçiş yapacak ve sene sonuna kadar bu burçta seyahat edecek! Venüs’ün sevgi ve ilişki prensibi olduğunu düşünecek olursak, ilişkilerde tutku, ihtiras, heyecan, gizem dönemi başlamış olacak hepimiz için! Özel hayatımızda bir şeyleri değiştirmek, dönüştürmek elimizde olurken, takıntılı ve aşırı kontrollü davranmamaya da özen göstermemiz gerek.

Koç ve yükselen Koç;

Bu hafta gökyüzünde Mars-Uranüs-Pluto arasında T-Kare dediğimiz astrolojinin en gergin en tehlikeli açı kalıbı meydana gelecek. T-Kare ile birlikte iş, kariyer, ilişkiler, aile içi ilişkilerde kazan çok fena kaynamakta. Özellikle ilişkisi olanlar bu hafta alttan almaya özen gösterin, ilişkiler bitebilir, boşanmalar olabilir, ortaklıklar son bulabilir. Kazalara, sağlığınıza da dikkat edin. Dikkat etmeyeceğiniz bir konu kalmadı farkındayım. Venüs de bu hafta Akrep Burcu’na giriş yapacak ve 31 Aralık’e kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar finansal konularda özellikle dikkatli adımlar atmanızda yarar var.

Boğa ve yükselen Boğa;

Bu hafta gökyüzünde Mars-Uranüs-Pluto arasında T-Kare dediğimiz astrolojinin en gergin en tehlikeli açı kalıbı meydana gelecek. T-Kare ile birlikte bu hafta seyahatlerde, kadınlarla ilişkilerde büyük sorunlar söz konusu. Bu hafta olası seyahatleriniz ve tatil planlarınız varsa aksaklıklar olabilir. Bu hafta özellikle sağlığınıza dikkat edin. Kadınlarla iletişimde ciddi problemler meydana gelebilir, müşterilerinizle tartışmalardan uzak durmanızda yarar var. Venüs de bu hafta Akrep Burcu’na giriş yapacak ve 31 Aralık’a kadar bu burçta seyahat edecek. İlişkiler, ortaklıklar, evlilik gibi konularda bazı hırslar, kıskançlıklar gündeme gelebilir.

İkizler ve yükselen İkizler;

Bu hafta gökyüzünde Mars-Uranüs-Pluto arasında T-Kare dediğimiz astrolojinin en gergin en tehlikeli açı kalıbı meydana gelecek. T-Kare ile birlikte bu hafta maddi konularda sınırlarınızı çok fazla aşmamanızı tavsiye ederim. Özellikle aşk hayatınızda, varsa çocuklarınızla ilişkilerde büyük krizler, problemler söz konusu olabilir. Bu konularda riskli girişimlerde bulunmak için pek uygun zaman dilimi değil. Venüs de bu hafta Akrep Burcu’na giriş yapacak ve 31 Aralık’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu süreçte sağlığınızı ilgilendiren konular ön planda olacak. Diyet ve spora başlayacak olanlar bünyenizi fazla zorlamayın.

Yengeç ve yükselen Yengeç;

Bu hafta gökyüzünde Mars-Uranüs-Pluto arasında T-Kare dediğimiz astrolojinin en gergin en tehlikeli açı kalıbı meydana gelecek. T-Kare ile birlikte hayatınızın zorlanacağı, değişime açık olacağı alanlar, iş, ev ve kariyerinizle ilgili konular olacaktır. Özellikle ailenizde kadınlarla ilişkilerde daha dikkatli olun. Ev ya da işinizde değişim gerektiren fırsatlar yakalarsanız değerlendirmeyi ihmal etmeyin. Venüs de bu hafta Akrep Burcu’na giriş yapacak ve 31 Aralık’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar aşk, çocuklar ve özel hayatınıza ilişkin daha tutkulu, inatçı, hırslı yaklaşımlar sergileyebilirsiniz.

Aslan ve yükselen Aslan;

Bu hafta gökyüzünde Mars-Uranüs-Pluto arasında T-Kare dediğimiz astrolojinin en gergin en tehlikeli açı kalıbı meydana gelecek. T-Kare ile birlikte çalıştığınız kimseler, müşteriniz, iş ilişkisi içinde olduğunuz kimselerle mevzuları gereksiz yere uzatmayın. Komşularınızla gereksiz yere gerilmeyin, trafikte daha dikkatli olup kimseyle tartışmayın. Bu hafta satış, pazarlama işlerinizde başarı söz konusu. Kadın akrabalarla aranızda gerginliklerde oluşabilir. Venüs de bu hafta Akrep Burcu’na giriş yapacak ve 31 Aralık’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar evinizle, ailenizle, yaşadığınız yerle yakından ilgilenebilirsiniz.

Başak ve yükselen Başak;

Bu hafta gökyüzünde Mars-Uranüs-Pluto arasında T-Kare dediğimiz astrolojinin en gergin en tehlikeli açı kalıbı meydana gelecek. T-Kare ile birlikte finans anlamında değişimlere açık olmanızda yarar var. İş değişimi söz konusu olabilir. Maddi anlamda abartılı harcamalar yapmak için pek uygun bir hafta değil açıkçası. Borç almak, vermek, borçlanmak, kredi işine girmeyi de pek tavsiye etmiyorum. Venüs de bu hafta Akrep Burcu’na giriş yapacak ve 31 Aralık’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar fikirlerinizde inatçı olabilir, yakın çevreniz üzerinde hakimiyet kurma isteğiniz artabilir.

Terazi ve yükselen Terazi;

Bu hafta gökyüzünde Mars-Uranüs-Pluto arasında T-Kare dediğimiz astrolojinin en gergin en tehlikeli açı kalıbı meydana gelecek. T-Kare ile birlikte özellikle ikili ilişkiler, özel hayat kriz altında. Eğer ki partneriniz var ise bu hafta onu biraz daha alttan almanızda yarar var. İlişkiler arenası biraz sakat, aniden ilişkiler biter, evlilikler boşanmaya kadar gidebilir. Kendinizi bu hafta genel olarak gayet huzursuz ve gergin hissedebilirsiniz hiçbir şey olmasa bile! Venüs de bu hafta Akrep Burcu’na giriş yapacak ve 31 Aralık’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar finansal konular gündemde olmaya başlayacak.

Akrep ve yükselen Akrep;

Bu hafta gökyüzünde Mars-Uranüs-Pluto arasında T-Kare dediğimiz astrolojinin en gergin en tehlikeli açı kalıbı meydana gelecek. T-Kare ile birlikte özellikle kadın müşteriler, iş yaptığınız kimselerle güç ve ego mücadelesine girmemenizde yarar var. Bu hafta gizli, saklı, skandal sayılabilecek ilişkilerden uzak durun. Keza bu hafta olası çıkacağınız seyahatlerde krizler söz konusu olabilir, kimseyle tartışmamaya özen gösterin. Venüs de bu hafta Akrep Burcu’na giriş yapacak ve 31 Aralık’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar daha hırslı, kontrolün sizde olmasını isteyebilirsiniz.

Yay ve yükselen Yay;

Bu hafta gökyüzünde Mars-Uranüs-Pluto arasında T-Kare dediğimiz astrolojinin en gergin en tehlikeli açı kalıbı meydana gelecek. T-Kare ile birlikte sosyal ilişkiler, arkadaşlıklarla ilgili konularda para meseleleri yüzünden krizler söz konusu olabilir. Arkadaşlıklarınız testten geçebilir, güçlü ilişkiler bu hafta zayıflayabilir açıkçası. Sosyal hayatınızı canlı tutmak için daha çok para harcayabilirsiniz. Bu hafta Venüs de Akrep Burcu’na giriş yapacak ve 31 Aralık’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu süreçte Venüs, 12. Ev’inizde olacak. İlişkisi olanlar krizlerle mücadele edebilir, olmayanlar ise platonik ilişkiler içine çekilebilir.

Oğlak ve yükselen Oğlak;

Bu hafta gökyüzünde Mars-Uranüs-Pluto arasında T-Kare dediğimiz astrolojinin en gergin en tehlikeli açı kalıbı meydana gelecek. T-Kare ile birlikte iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda değişimlere açık olmalı. Krizler söz konusu olabilir, kontrolünüz dışında gelişen olaylar sizleri fazlası ile gerebilir. Bu hafta iş hayatında krizler söz konusu, özellikle kadınla ilişkiler iş hayatında daha problemli bir hal alabilir. Venüs de bu hafta Akrep Burcu’na giriş yapacak ve 31 Aralık’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar çok sosyal olacaksınız. Yalnız arkadaşlarınızla aranızda gizli bir rekabet oluşabilir.

Kova ve yükselen Kova;

Bu hafta gökyüzünde Mars-Uranüs-Pluto arasında T-Kare dediğimiz astrolojinin en gergin en tehlikeli açı kalıbı meydana gelecek. T-Kare ile birlikte eğitim, yayıncılık, yurtdışı ile ilgili konular, hukukla ilgili alanlarda can sıkıcı gelişmeler söz konusu olabilir. Bu hafta iletişim kazalarına karşıda dikkatli olun. Sağlığınıza gereken özeni gösterin özellikle ayaklarınıza, ayak bileklerinize dikkat edin. Kronik rahatsızlıklarınız nüksedebilir. Bu hafta Venüs de Akrep Burcu’na giriş yapacak ve 31 Aralık’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu süerçte iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda şanslı olacaksınız.

Balık ve yükselen Balık;

Bu hafta gökyüzünde Mars-Uranüs-Pluto arasında T-Kare dediğimiz astrolojinin en gergin en tehlikeli açı kalıbı meydana gelecek. T-Kare ile birlikte özellikle sağlıkla ilgili konular için harcamalar yapmanız gerekebilir. Maddi anlamda risk almak, yatırım yapmak için pek uygun bir hafta değil açıkçası. Mali krizler, kayıplar, zorlanmalar, ödemelerde hatalar, uğraşacağınız angarya işler olabilir. Estetik operasyon içinde pek uygun bir hafta değil açıkçası. Bu hafta Venüs de Akrep Burcu’na giriş yapacak ve 31 Aralık’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu süreçte karşınızdaki kişileri fazlası ile sorgulayabilirsiniz.

Bizi, bu T-Kare’ler mahvetti!


Astrolojideki en zorlu açı kalıpları ya T-Kare’dir ya da büyük Kareler! Büyük gerilimlere, önemli sansasyonel olaylara, çözümü zor bir girdaba işaret eder. Hele ki bu kareleri oluşturanlar kolektif gezegenler ise kolektifi etkileyen, dünya genelinde ses getirecek durumları gösterirler. T- Kare’ler son yıllarda Mars-Uranüs ve Pluto arasında meydana gelmekte. Bu açı kalıbının oluştuğu dönemlerde meydana gelen olayları incelediğimizde ise;
2013 Mayıs ayı... Reyhanlı’da korkunç bir patlama meydana geldi 150’den fazla insan yaralandı ve 50 küsur kişi hayatını kaybetti akabinde yayın yasağı geldi.
2013 Aralık Ayı; Ayakkabı kutularında ortaya çıkan paralar ve silah yüklü tırlar yakalandı. Bir süre sonra konuyla ilgili yayın yasağı getirildi. 2014 Mayıs; Soma Holding’e ait maden ocağında çıkan yangında 300 küsur kişi hayatını kaybetti. Ve bir süreliğine yayın yasağı getirildi.
2015 Temmuz ayı Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde Kobani’nin yeniden inşası için toplanan ekip basın açıklaması sırasında patlama ile hayatını kaybetti. Yayın yasağı getirildi...
2015 Ekim ayı; Ankara’da emek-barış-demokrasi mitinginde 2 ayrı patlama meydana geldi, 100 küsur kişi hayatını kaybederken 200 küsur kişi yaralandı. Elbette yayın yasağı getirildi. Şimdi 2015’in sonlarına doğru yaklaşırken gökyüzünde yine Mars-Uranüs-Pluto T-Karesi etkinleşmeye başladı. Önce Paris’te terör olayları ile hayatını kaybeden insanların yanı sıra, birkaç gün önce de Rusya’nın hava sahamıza giren uçağını düşürdük. Şimdi Bu T-Kare 15 Aralık’a kadar ortalama etkin olacak. Umuyorum ki yukarı da meydana gelen vahim olaylardan biri yaşanmaz ve 2015 senesini nispeten daha az acı ve kayıpla kapatmış oluruz.
2016 Eylül- Ekim
2017 Şubat-Mart
2017 Temmuz
Yine Mars- Uranüs - Pluto T- Kare açı kalıbının meydana geleceği tarihler!