Sevgili okuyucularım, 42’ncisi düzenlenen Altın Kelebek ödülleri geçtiğimiz pazar akşamı sahiplerini buldu. Kanal D ekranında canlı yayınlanan geceyi ünlü oyuncu Halit Ergenç sundu. Bir hayli heyecanlı olduğu gözlenen Halit Ergenç gecenin ilerleyen saatlerinde heycanını atarak töreni güzel bir şekilde sundu. Geceye damga vuran küçük oyuncu Ataberk Mutlu, ödülünü aldıkdan sonra gözyaşlarına hakim olamaması nedeniyle salondan büyük alkış aldı. Geceyi sunan Halit Ergenç sahnede diz çökerek küçük oyuncuyu teselli etti. Ayrıca yine ünlü oyuncu eşi Bergüzar Korel’in ödül vermek için sahneye gelmesi, çift arasındaki esprili diyaloğun fazlalaşmasına sebeb oldu. Güneşin Kızları En İyi Dizi ödülünü alırken, Medcezir’deki başarılı performansları nedeniyle Serenay Sarıkaya En İyi Kadın Oyuncu, Çağatay Ulusoy’da En İyi Erkek Oyuncu ödüllerini aldılar. Yaptığı çok başarılı haberler nedeniyle Star TV Haber Merkezi’nin Genel Yayın Yönetmeni ve aynı zamanda Ana Haber Spikeri Nazlı Çelik, yılın En İyi Kadın Haber Spikeri ödülünü aldı ve çok anlamlı bir konuşma gerçekleştirdi.

* * *

Yılın En İyi Erkek Haber Spikeri ödülünü Fatih Portakal aldı. Fatih Portakal, İzmir’de olduğu için ödülünü Fox TV Haber Merkezi’nin Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk aldı. Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay da En İyi Spor Programı ödülünü ‘%100 Futbol’ programı ile aldılar. Hakikaten ödüllerle dolu bir haftayı geride bıraktık. Luys Magazin’in 2’nci ödül toreni seçkin bir davetli topluluğu önünde Wyndham Grand İstanbul Levent Oteli’nde gerçekleşti. Gecede ünlü oyuncu Perran Kutman’ın ve derginin sahibi Şahnur Kazancı’nın anlamlı konuşmaları önemliydi. Luys Magazin dergisi okurlarının oyu ile bizim programımız ‘Vahe ile Evdeki Mutluluk’, En İstikrarlı Program ödülüne layık görüldü. Bu ödülü layık gören herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Gecede Nazlı Çelik, Star Haber Merkezi olarak yılın En İyi Haber Merkezi ve yılın Spikeri seçildi.

* * *

Rotamızı Muhteşem Yüzyıl Kösem’e çeviriyoruz. Eski manken olan Tolga Öztürk’ü şimdilerde dizilerde sıkça görüyoruz. Geçtiğimiz perşembe akşamı söz konusu dizide deliyi oynadı. Mete Horozoğlu ile karşılıklı sahnelerde önemli bir performans gösterek rolünün hakkını verdi diyebiliriz. Geçtiğimiz salı akşamı Türk Sanat Müziği’nin iki duayenı Ahmet Özhan ve Emel Sayın, Bursa’da Zeki Müren’i anma etkinliklerinde buluştular. Bursa halkının salona girip bu müthiş konseri izlemek için büyük bir izdaham oluşturduklarını haberlerde izledik. Biz de bu büyük sevginin mimarları olan iki değerli sanatçı Emel Sayın ve Ahmet Özhan’ı kutluyoruz.