Augsburg mahkemesinde görülen davada ayrıca, duruşmalarda en küçüğü 5 yaşında olmak üzere, farklı yaşlardaki 21 erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğunu kabul eden 41 yaşındaki çocuk doktoru, ömür boyu meslekten men edildi.

Pedofili doktorun Augsburg, Münih, Nürnberg ve Hannover'de para ve çeşitli vaatlerle kandırdığı, birçok olayda çocukların hatırlamaması için kurbanlarını narkozla uyuttuğu ortaya çıkmıştı. En son Hannover yakınlarındaki Garbsen kentinde 5 yaşındaki bir çocuğu istismar ettikten sonra yarı baygın halde bırakan doktor, yapılan incelemeler sonucunda 2014 yılının Ağustos ayında tutuklanmıştı.

Duruşmalarda 17 yaşından bu tarafa pedofili eğilimleri olduğunu itiraf eden doktor, 1998 yılından beri çocukları istirmar ettiğini doğrulayarak, çocuklar ve ailelerinden özür dilemişti.

Alman Kızıl Haç kuruluşunda da gönüllü olarak görev yapan çocuk doktorunun bilgisayarında yapılan incelemelerde çok sayıda çocuk pornosu ve cinsel istismarda bulunduğu çocukların fotoğrafları ortaya çıkmış, birçok çocuk istismara uğradığını ortaya çıkan fotoğraflardan öğrenmişti.

DHA