İşte Dünya Gazetesi'nden Kerim Ülker'in yazısının ilgili bölümü: Yıllardır devam eden iç savaşın vurduğu Suriye ve Irak bunlardan öne çıkanlar. Yabancı markaların savaşın ilk günlerinde mağazalarını kapattığı Suriye’ye Şam ile gireceklerini kaydeden Orka Holding Genel Koordinatörü Arar, “Geçtiğimiz günlerde mağaza açmak için yerel ortağımızla anlaşmamızı imzaladık. Ardından Bağdat’ta mağaza açacağız. Türk iş dünyası cesurdur. Biz de cesaretimizi gösterip gidilmeyen ülkelere adım atacağız” diye anlatıyor.

İLGİLİ HABERSuriye'de sıcak gelişme! Muhalifler peş peşe darbe yiyorSuriye'de sıcak gelişme! Muhalifler peş peşe darbe yiyor
Orka’nın gittiği pazarlar arasında dikkat çeken ise karşılıklı savaş ve krizlerin olduğu ülkeler... İsrail’de mağaza açan şirket, önümüzdeki günlerde Filistin’e de gidecek. Orka’nın Ermenistan’ın başkenti Erivan’da da mağazası var; Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de de… Pakistan için açılışa hazırlanan Orka’nın listesinde Hindistan da bulunuyor. Arar, “Barışı da götürmek gerek” diye sözlerine devam ediyor.

İLGİLİ HABERBağdat'ta bir garip bombalı saldırı: Güvenlik kamerasıyla her şey açığa çıktıBağdat'ta bir garip bombalı saldırı: Güvenlik kamerasıyla her şey açığa çıktı

DEPORTİVO ALAVES'E SPONSOR OLDU


Son dönemde THY, Sabancı, Koç gibi şirketlerin öncülük ettiği sponsorluk kervanına katılan Orka, bu alanda da önemli işlere imzalara atmış durumda. Rus futbol kulübü Spartak Moskova, Makedonya Milli Takımı başta olmak üzere bir çok kurum ve organizasyona sponsor olan Orka, geçtiğimiz hafta da İspanya’daki La Liga takımı Deportivo Alaves’i listeye ekledi. Arar, “Sırada İtalyan Parma ve Fiorentina var” diyor.