Türkiye’nin lider e-ticaret şirketi hepsiburada.com, Anadolu Efes Spor Kulübü karşılaşmalarına özel “Maçın Fırsatı” kampanyasına Spor Toto Basketbol Ligi playoff final serisinde de devam ediyor.

Anadolu Efes Spor Kulübü partnerleri arasında yer alan hepsiburada.com, Abdi İpekçi Spor Salonu’ndaki karşılaşmalara heyecan katmaya devam ediyor.

Abdi İpekçi Spor Salonu’nda bugün 20.00’de başlayacak karşılaşmayı izleyecek olan basketbolseverler, Anadolu Efes Spor Kulübü’yle Fenerbahçe arasındaki Spor Toto Basketbol Ligi playoff final serisi ilk maçına özel "Maçın Fırsatı" kampanyası çerçevesinde Anadolu Efes taraftar formaları 69.90 lira yerine 55 liradan, Stanley Classic Vakumlu Termos ise 273.75 lira yerine 199.00 liradan alacak.

Kampanya kapsamındaki promosyon kodlarını skorbord’da gören taraftarlar, hepsiburada.com mobil uygulaması üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde alışveriş yapabilecekler.

Spor kategorisinde kullanıcılarına cazip indirim fırsatları ve kampanyalar sunarak onların hayatına sağlık katan hepsiburada.com, “Maçın Fırsatı” kampanyasına 05 Haziran’da oynanacak olan Spor Toto Basketbol Ligi playoff final serisi ikinci maçında da devam edecek.