Hepsiburada.com’un en çok ziyaret edilen kategorilerinden biri olan kitap kategorisinde, “Kitap Günleri” heyecanı yaşanıyor. 31 Mart’a kadar devam edecek Kitap Günleri 2016 özel döneminde kitapseverler, 300’den fazla yayınevinin yüzde 50’ye varan süper indirimlerinden yararlanabilecek.

Kitapseverler ayrıca Ayşe Kulin, Talha Uğurluel, Ahmet Ümit, Aret Vartanyan, Sinan Meydan, Uğur Dündar, Yılmaz Özdil, Buket Uzuner ve Mustafa Armağan gibi çok okunan yazarların imzalı kitaplarını alma fırsatı bulabilecek.

Kitapseverlere internet ortamında dijital bir kitap fuarı atmosferi yaşatan “Hepsiburada.com Kitap Günleri 2016” başladı. Kitapseverlerin aradıkları tüm kitapları bulabildikleri hepsiburada.com, 31 Mart’a kadar devam edecek Kitap Günleri’nde pek çok avantaj sunuyor. 300’den fazla yayınevinden yüzde 50’ye varan indirimler, en sevilen yazarlardan imzalı kitaplar ve sürpriz kampanyaların yanı sıra 50 TL üzeri kitap alışverişlerinde ücretsiz kargo fırsatı da sunulan avantajlar arasında yer alıyor.  

Binlerce kitap bir arada

Yerli ve yabancı en çok satan kitaplardan eğitim kitaplarına, çocuk kitaplarından büyükler için boyama kitaplarına, dünya klasiklerinden araştırma kitaplarına kadar 300'den fazla yayınevinden binlerce kitap hepsiburada.com'un Kitap Günleri’nde kitapseverlerle buluşuyor.

Hepsiburada.com’un Kitap Günleri için hazırladığı en güzel sürprizlerden biri de “kitap setleri” için uygulanıyor. Sherlocks Holmes, Elli Ton Üçleme serisi, Açlık Oyunları üçlemesi, büyükler için boyama kitapları seti, Sarah Jio beşlemesi ve Uygarlık Tarihi seçkisi gibi serilerin setlerinde yüzde 50’ye varan indirimler kitapseverleri bekliyor.

Çok okunan yazarlardan imzalı kitaplar

Türkiye’nin en beğenilen yazarları, hepsiburada.com müşterileri için yeni kitaplarını imzaladı. Ayşe Kulin, Talha Uğurluel, Mustafa Armağan, Ahmet Ümit, Aret Vartanyan, Didem Moralıoğlu, Sinan Meydan, Zodi, Zekeriya Efiloğlu, Hatice Çolak, Uğur Dündar, Ayşegül Çiçekoğlu, Yılmaz Özdil, Murat Tavlı, Işıl’ca, Kıvanç Nalça, Sinan Yağmur, Ezgin Kılıç ve Buket Uzuner’in imzalı kitapları, Kitap Günleri 2016 kapsamında hepsiburada.com’dan satın alınabiliyor.

Hepsiburada.com’da en çok satın alınan ilk 15 kitap şu şekilde sıralanıyor:

1.            Kırmızı Saçlı Kadın – Orhan Pamuk

2.            Yeşil Deniz Kabuğu – Sarah Jio

3.            Ayasofya’nın Gizli Tarihi – Pelin Çift ve Erhan Altunay

4.            Korkma Kalbim – Ahmet Batman

5.            Elveda Güzel Vatanım – Ahmet Ümit

6.            Osmanlı’nın Şifreleri – Talha Uğurluel ve Cansu Canan Özgen

7.            Kelebeğin Hayat Sırları – Nil Karaibrahimgil

8.            Mutsuz Çocuklar Ülkesi – Özgür Bacaksız

9.            Eyvallah – Hikmet Anıl Öztekin

10.          Elveda Güzel Vatanım – Ahmet Ümit

11.          Senin için – Arda Erel

12.          Deniz’in Dibi – Deniz Seki

13.          Allah’a Koşun – Uğur Koşar

14.          Senden Önce Ben – Jojo Moyes

15.          Size Bir Sır Vereceğim: Çağrı (Umre Gecesi Sır Rüya) – Mustafa Kaya

Kitapseverler 31 Mart’a kadar sürecek Kitap Günleri 2016’da çok okunan eserleri ve daha fazlasını, online alışverişin sunduğu avantajlardan yararlanarak kolaylıkla alabilecek.

 

(lı)

 

DHA