TURİZM sektöründe iddialı yatırımlar yapan Özyer Grup, Kuşadası'nda Ramada Resort Kuşadası & Golf ile Ramada Hotel & Suites Kuşadası otellerinin resmi açılışını görkemli bir gece ile yaptı.
Omega Arena'daki açılış gecesine, Ak Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer, Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü, Kuşadası İlçe Emniyet Müdürü Özgür Batçıoğlu, Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, Kuşadası Skal Kulübü Başkanı Rıdvan Kavi, Kuşadası Lions Kulübü Başkanı Olcay Ulusoy, otelciler, turizmciler ve tur operatörleri katıldı. Açılış konuşmasını yapan Ramada Resort Hotel Genel Müdürü Tamer Onsoy, projenin mimarları Özyer Grup ve CLC World Hotel & Resorts ile Kuşadası bölgesinde fark yaratmalarını sağladığını belirttiği Wyndham Worldwide'a teşekkür etti. Onsoy, projenin oluşumunda amaçlarının Özyer Grubu'n ruhu ve gücü, CLC World Hotel &Resorts'un tecrübesi, Wyndham Worldwide'ın tanınırlığını birleştirmek olduğunu kaydetti.
Tesislerin pazarlama çözüm ortağı CLC World Türkiye Operasyon Direktörü Özgür Güzel de projenin bir parçası olmaktan son derece gururlu olduklarına vurgulayıp, "Şirketimiz Türkiye'ye ilk defa 8 sene önce gelmiş ve Özyer Grup gibi kendisi ile aynı vizyonu taşıyan bir şirket ile çalışma şansı yakalamıştır. Özyer Grubu'n çalışma prensipleri, müşteri odaklı yaklaşımı, her zaman yükseltme eğiliminde olduğu standartları, ortaklığımızın temellerini oluşturmuştur. 8 sene içerisinde bitirdiğimiz 3 projede yakaladığımız başarının yanına bu projemizde Wyndham grup ve Ramada markasının servis seviyelerini de ekleyerek misafirlerimizsin beklentilerinin de üzerine çıkmayı hedefliyoruz" diye konuştu.
Wyndham Worldwıde Ema Bölge CEO'su Edwın Broers da Türkiye'de isim haklarını verdikleri 43 otelden 17'sinin açılmak üzere olduğunu belirterek, "Dünya genelinde 8 bin otelimiz var. Ve yine dünya genelinde günde 1.5 otel açılışı gerçekleştiriyoruz. Türkiye'ye güvenimiz sonsuz. Turizm krizini hep birlikte aşacağımıza inanıyorum" dedi.
Konuşmaların ardından Tuncay Kayış şefliğinde Golden Trombon sahne alarak davetlileri gece boyunca eğlendirdi. Dans gösterileri geceye renk kattı

--- KUTU ---
Ramada Resort Kuşadası & Golf Otel'de 443, Ramada Hotels & Suites Kuşadası'ında ise 310 oda mevcut. Yaklaşık 50 bin metrekarelik alan üzerine kurulu, merkezi bir konumda bulunan Ramada Resort Kuşadası & Golf, içinde barındırdığı zengin botaniği, eğlence seçeneklerinin yanı sıra fonksiyonel ve modern mimariyle ön plana çıkıyor. Her iki otel de entegre şekilde işletilen 18 delikli şampiyona golf sahası ile ön plana çıkıyor. İki otel de bölgedeki tek golf sporu yapılabilen tesis konumunda. Golf sahası ile beraber Ramada Resort Kuşadası ve Ramada Hotel & Suites için toplam 240 milyon TL'lik yatırım yapıldı.


 

DHA