GYODER’in (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği), ülke ekonomisinin dinamizminin devam etmesi amacıyla başlattığı ve 1-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak "Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye" kampanyasına, Türkiye’nin öncü iki gayrimenkul markası İş GYO ve Nef ortak ve ayrı yürüttükleri dört  projeyle dahil oldu.

Kampanya kapsamında İş GYO ve Nef’in ortak projeleri İnistanbul’un yanı sıra İş GYO’nun Kartal Manzara Adalar ile  Nef’in Ataköy 22 ve Merter 12 projeleri, 1-31 Ağustos tarihleri arasında %20 peşinat, %5 ara ödeme ve 10 yıl vadeli aylık yüzde 0,70’lik kredi faizi ile sunulacak.

Kampanya dahilinde satışa sunulan projelerin detayları ise şöyle;

İnistanbul yılın en hızlı satan projesi

İki şirketin ilk projesi İnistanbul Gala’ya yatırımcıların ve konut sahibi olmak isteyenlerin ilgisi yoğun olmuş, bu yoğun ilginin ikinci proje İnistanbul Lokal’e de yansımasıyla iki projede bulunan toplam 1.721 konut hızla satılmıştı. İnistanbul bu yönüyle Türkiye’nin en çok ve en hızlı satan projesi unvanına sahip oldu. Satışı devam eden İnistanbul’un üçüncü projesi İnistanbul Hayat’a da yoğun ilgi devam ediyor. Ön talep döneminde çok kısa süre içerisinde 3.000’e yakın talep alan İnistanbul, 1,5 yıl süren detaylı hazırlık süreci, küçük bir şehrin inşasını temel alan ayrıntılı “master-plan”ı, İstanbul’un merkezine ve gözde yerleşim alanlarına yakın konumu ve yatırımcılara yönelik kazançlı seçenekleriyle ön plana çıkıyor. İnistanbul Hayat’da fiyatlar 381,000 TL’den başlıyor.

Her anı ilham dolu bir başyapıt: Manzara Adalar

Anadolu yakası karayolu, raylı sistem, hava yolu ve deniz yolu ağının merkezinde yer alan Manzara Adalar projesi, prestijli ödüllere sahip olan dünyaca tanınmış mimarlık firması Perkins Eastman imzalı. 1+0’dan 5+1’e kadar değişen konut tipleri, ofis ve ticari nitelikli kullanılabilir alanlardan oluşan Manzara Adalar projesinde satışlar yüzde 55’i aştı. 36.724 m2 arsa üzerinde hayata geçirilen proje 640 milyon TL proje değerine sahip.

Nef Ataköy 22 metro ve metrobüsün hemen yanında

Nef’in en büyük projelerinden biri olan Nef Ataköy 22, lokasyonu ve mimarisiyle dikkat çekiyor. Nef Ataköy 22, İstanbul’un en işlek ulaşım hattı olan E5’in hemen bitişiğinde, bölgenin en kıymetli arazisi üzerinde yer alıyor. İstanbul’un her köşesine rahatlıkla ulaşım imkanı sağlayan metro ve metrobüs duraklarına yakın konumuyla dikkat çeken Nef Ataköy 22’de, konutların yüzde 90’ına yakınının satışı tamamlandı. 1+1’den 4+1’e kadar değişen büyüklüklerde daireler bulunduğu Nef Ataköy 22, dünyanın en iyi 10 mimarlık firmalarından biri olarak gösterilen, HOK’un Washington ofisi tarafından tasarlandı. Nef Ataköy 22’de kampanya dahilindeki kısıtlı sayıda konutlardan birine %20 peşinat, %5 ara ödeme ve aylık yüzde 0,70’lik kredi faiz avantajı ile sahip olabilirsiniz.

Nef Merter 12’de ofisler 309,000 TL’den başlıyor

Nef Merter 12, Atatürk Havalimanı’na 10 km, Levent’e 14 km, Ataköy’e sadece 4 km yakınlıkta konumlanıyor. İstanbul’un en işlek ulaşım hattı olan E5’in tam bitişiğinde yer alan proje; Bakırköy’den Zincirlikuyu’ya kadar uzanan aksta çalışan insanlar için cazip bir lokasyonda bulunuyor. Projenin hemen yanında Merter metrobüs durağı ve yine sadece 5 dakikalık yürüme mesafesinde ise Merter metro durağı yer alıyor. Dünyaca ünlü mimarlık ofislerinin katıldığı projenin tasarım yarışmasını kazanan Armani Hotel Milano’nun mimarı Lombardini tarafından tasarlananan Nef Merter 12’de konutların tamamı, ofislerin ise yüzde 80’i satıldı. Aralık 2017’de kullanıma hazır olarak teslim edilecek ofisler 309,000 TL’den başlayan fiyatlarla sahiplerini bekliyor. Aralık’ta teslim edeilecek bir ofise 65,000 TL peşinat ve ayda 2100 TL ödeme ile sahip olmak mümkün.