Hemşerileri, yaralı polisin iyileşmesini merakla beklerken, kızı 19 yaşındaki Büşra Gönültaş ise sosyal medya hesabı facebook'tan babası için "Aslan korkusuz yiğit babam benim. Her şeyin verilebileceğini, ama vatanın verilemeyeceğini ondan öğrendim. Şimdi canım babam için dua istiyorum hepinizden. Rabbim seni başımızdan eksik etmesin. Canım babam benim" diye yazması herkesi duygulandırdı.

Yine Nusaybin’de şehit düşen Uzman Çavuş Emre Tunca'nın acısını yaşayan ilçe halkı, yaralı polis Cengiz Gönültaş'ın biran önce iyileşmesi için dualarını eksik etmiyor. Yaralı polisin kızı 19 yaşındaki Büşra Gönültaş ise sosyal medya hesabı facebook'ta, GATA'da yatmakta olan babam ameliyattan sağlıklı bir şekilde çıkmıştır. Durumu gayet iyidir. Arayan soran mesaj atan herkese sonsuz teşekkürler" diye yazdı. Yaralı özel harekat polisinin kızının yazdıkları takipçilerini ve ilçe halkını duygulandırdı.

ASLAN KORKUSUZ YİĞİT BABAM BENİM

Büşra Gönültaş babası için facebook hesabından, "Yaşım 19 olmak üzere... Babam kendimi bildim bileli dağlarda, operasyonlarda, görevlerde... Birçok şeyi O’nsuz yaşadım. Karnemi almaya hep annemle gittim. Babam görevlerdeydi çünkü. Liseye geçiş sınavlarında da yanımda olmadığı zamanlar oldu. Üniversiteye başladığım ilk gün yanımda değildi. Beni okuluma götüremedi. Ama hiç birini umursamadım, nefes alsın, hayatta olsun yeterdi. Vatan, millet, bayrak aşkını ondan öğrendim... Ülkem için yeri geldiğinde korkusuzca canımı vermem gerektiğini. Her şeyin verilebileceğini ama vatanın verilmeyeceğini... Burada yazdıklarım, yaşananların sadece çok küçük bir kısmı. Polis, asker çocuğu olanlar ne demek istediğimi çok iyi bilir. Babanız her göreve çıktığında siz de göreve çıkarsınız aslında. Babanızın bulunduğu yerden şehit, yaralı haberi gelince yüreğiniz ağzınıza gelir. Sonra öğrenirsiniz babanız olmadığını. İnceden bir oh çekersiniz ve birden küfredersiniz kendinize senin baban değil Ali'nin babası, Ayşe'nin babası, Fatma'nın babasıdır şehit olan... Kimseye göstermeden sessiz sedasız ağlarsınız bir yerde... Baban için, yaşananlar için, bütün şehitler için...Şimdi canım babam için dua istiyorum hepinizden. Rabbim seni başımızdan eksik etmesin Canım babam benim." diye duygu dolu yazı yazdı. DHA