Ligin ilk haftasında takımlar eksiklerini gördü ve transfer döneminin sonuna yaklaşılırken eksiklerini kapatma peşinde. Spor basınında yer alan en son transfer haberleri neler? Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe transfer haberleri neler? Hangi takım, hangi futbolcuyu transfer edecek? İşte spor basınından en son transfer haberleri...

Beşiktaş’ın golcü arayışlarında ilk tercihi Vincent Aboubakar, siyah-beyazlı formayı giymek için gün sayıyor. (AMK)

Yönetim, Everton’ın kadro dışı bıraktığı Niasse'ı bedelsiz kiralayacak. Galatasaray'a gelmek isteyen 26 yaşındaki futbolcunun sadece maaşı karşılanacak. (AMK)

Galatasaray, Lassana Diarra ile Lokomotiv Moskova arasındaki para krizinin çözülmesini bekliyor. Nazifoğlu, “Bu konuda çok yol aldık, vazgeçmeyeceğiz. Galatasaray olarak sonuna kadar bekleyeceğiz” ifadesini kullandı. (AMK)

Fenerbahçe, Advocaat’ın 1 kanat, 1 de orta saha istemesi üzerine Lens, Sow, Ziyech ve Maher’den 2’sini kiralık olarak transfer etmek için çaba harcıyor. (AMK)

Beşiktaş, Manchester City kulübünden Samir Nasri'nin kiralanması konusunda anlaşma sağladı. (AMK)

Beşiktaş, transfer sezonunun bitimine 1 hafta kala forvet, stoper ve ön libero bölgelerini takviye etmek için çalışmalarına hız verdi. Hem kaliteli hem de maliyeti kulübün çıkarlarına uygun futbolcu avında bulunan Başkan Fikret Orman, Aboubakar ve Gökhan İnler için bastırıyor (Fanatik)

Fenerbahçe 10 numara sorununu, Twente’nin süper yıldızı Hakim Ziyech ile çözdü. Hollanda kulübüyle anlaşmaya varan F.Bahçe, Fas asıllı futbolcuyu kiralayacak. (Fotomaç)

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, Aston Villa’nın sağ beki Micah Richard’ı bitirmek için Birmingham’a gitti. Torosidis için Roma ile temaslarını da sürdüren ekip, Hollandalı sağ açık Narsingh için de PSV’ye 2 günlük süre tanıdı. (Fanatik)

Galatasaray'da Teknik direktör Jan Olde Riekerink 'in gözüne giremeyen Salih Dursun, Alanyaspor ile prensipte anlaştı. (Fanatik)

Beşiktaş'a geri dönmek isteyen Manuel Fernandes'e, Başkan Fikret Orman'dan bir kez daha veto geldi.. (Fotomaç)

İtalya'nın La Gazetta dello Sport gazetesinden bir iddia geldi. Gazete Inter'in kadroda düşünmediği Caner'in eski takımı Fenerbahçe'ye önerildiğini ancak sarı-lacivertli ekibin, Caner'i istemediğini yazdı. (Sabah)

Galatasaray, gündemindeki isimlerden Benjamin Stambouli konusunda ağır davranınca taliplileri arttı. Milan, Wolfsburg ve West Ham United'ın Stambouli'yi radarına aldığı öğrenildi. (Fotomaç)