Seçim bölgesi Kayseri’de çeşitli etkinliklere katılan 59 yaşındaki Mustafa Elitaş, AKP Kayseri il başkanı Cahit Özden’in makam odasında kendisi gibi sakallı milletvekili arkadaşları Taner Yıldız ve Emrah Karayel ile sakalsız milletvekilleri İsmail Tamer, Sami Dedeoğlu ile sohbet etti.

[caption id="attachment_1504889" align="aligncenter" width="880"]FOTO:DHA - AKP'li Elitaş'ın sakalsız ve sakallı hali. FOTO:DHA - AKP'li Elitaş'ın sakalsız ve sakallı hali.[/caption]

Elitaş, önce bıyık, ardından sakal bırakmasını eleştirenlere, yönelik "Eşim ve çocuklarım da sakallarımı kesmemi istemiyor. Böyle daha da karizmatik oldum.  Hatta, ciddi ciddi rejisör arkadaşlarımdan film ve dizi teklifleri aldım" dedi. Mustafa Elitaş, film tekliflerinde hangi rol oynamasının istendiği sorusuna, "Elbette babacan bir rol olacak. Rahmetli Hulusi Kentmen gibi" yanıtını verdi.

Bunun üzerine milletvekili İsmail Tamer de "Sayın bakanım, size 'Diriliş' dizisinde Ertuğrul’un babası Süleyman Şah rolü daha iyi gider. Bu halinizle tıpkı ona benziyorsunuz" esprisini yaptı.

(DHA)