Ankara'da yoğun kar yağışının devam etmesiyle dün Vali Ercan Topaca'dan öğrencilerin beklediği açıklama geldi ve vali resmi Twitter hesabından öğrencilere seslenerek kar tatili açıklaması yaptı. Açıklama öncesinde kar tatili olup olmayacğaını öğrenmek isteyenlerin yoğunluğu nedeniyle Ankara Valiliğinin resmi sitesine erişilemedi. Vali Topaca, dün gece 23.00'da Ankara'da 30 Aralık Cuma günü de okulların tatil edildiğini duyurdu:



[old_news_related_template title="Kar tatili konusunda bile aldattılar!" desc="Sahte hesaptan 'Ankara'da okullar tatil' edildi bilgisi yayıldı. Ankara Valiliği ise, 'Henüz karar yok. Değerlendirme yapılıyor' açıklaması yaptı" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2016/12/sur-sondakika-251.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/tatil-konusunda-bile-aldattilar-1593701/"]

ÖĞRENCİLERDEN ANKARA VALİSİNE TWITTER'DAN KAR TATİLİ MESAJLARI


Ankara valiliğinden henüz yarın yani 30 Aralık için bir kar tatili açıklaması gelmedi. Yine de kar tatili beklentisi içindeki öğrenciler Ankara Valisi Ercan Topaca'ya Twitter'dan esprili mesajlar göndererek tatil isteklerini valiye iletiyorlar.



 














ANKARA'DA HAVA DURUMU

Bilindiği gibi 28 Aralık'ta etkili olan kar yağışı Ankara'da okulların 1 gün süreyle (29 Aralık) tatil edilmesine yol açtı. Ankara'da bugün de kar yağışı yer yer etkili oluyor ve 30 - 31 Aralık tarihlerinde de kar yağışının devam edeceği ön görülüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 30 Aralık Cuma günü için -1 derece sıcaklık ve kar yağışı, 31 Aralık Cumartesi günü için de -4 sıcaklık ve yine kar yağışı gösteriyor.

[old_news_related_template title="Meteoroloji'den Ankara için kar yağışı uyarısı" desc="Meteoroloji'den Ankara için kar yağışı uyarısı" image="false" link="https://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/son-dakika-haberi/meteorolojiden-ankara-icin-kar-yagisi-uyarisi-1593489/"]