Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Medipol Başakşehir Avrupa Ligi gruplarına kalmak için Shaktar Donetsk karşısında rövanş maçına çıkacak. Başakşehir Shakhtar Donetsk maçı ne zaman başlayacak? Başakşehir Shakhtar Donetsk maçında hangi skorlar Başakşehir'in tur atlamasına yetecek? Başakşehir Shakhtar Donetsk maçı saat 22:00'da başlayacak ve TRT SPOR ekranlarından yayınlanacak.

 BAŞAKŞEHİR SHAKTAR DONETSK MAÇI CANLI İZLE


Başakşehir Shakhtar Donetsk maçı ayrıntıları


İstanbul’daki ilk maçta 2-1 yenilen Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi play-off Turu rövanşında yarın Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk takımı ile Arena Lviv’de TSİ 22.00’de karşılaşacak. Maçı Slovakya Futbol Federasyonundan Ivan Kruzliak yönetecek.
İstanbul ekibinde zorlu Shakhtar Donetsk maçı öncesinde, sakatlığı devam eden Mehmet Batdal, Stefano Napoleoni ve Alparslan Erdem maç kadrosunda yer almıyor. Yeni transfer Mustafa Pektemek de adı daha önce UEFA’ya bildirilen listede olmadığı için bu maçta forma giyemeyecek. Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın forvette, ilk maçta olduğu gibi Arnavut golcü Cikalleshi’ye görev vermesi bekleniyor.
Medipol Başakşehir’in 3-2, 4-3 ya da 5-4 gibi tek farklı gollü galibiyetleri de gruplara kalmasını sağlayacak. Medipol Başakşehir’in 1-0’lık galibiyeti, her türlü beraberlik ve Shakhtar Donetsk galibiyeti, turuncu-lacivertlilerin elenmesine sebep olacak.Medipol Başakşehir, turu geçmesi halinde tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Lig’inde gruplara kalacak.
Turuncu-lacivertlilerin, Shakhtar Donetsk karşısındaki muhtemel 11’i şöyle:

Volkan Babacan, Cenk Ahmet Alkılıç, Yalçın Ayhan, Epureanu, Ferhat Öztorun, Emre Belözoğlu, Mahmut Tekdemir, Mossoro, Cengiz Ünder, Visca, Cikalleshi