Başakşehir - Trabzonspor maçı ile Süper Lig 15. haftası başlıyor. Süper Lig'de 32 puanla lider konumda olan Başakşehir, 10. sırada yer alan Trabzonspor'u Fatih Terim Stadı'nda ağırlıyor. Son 3 maçında da berabere kalan Başakşehir, Trabzonspor maçı ile tekrar galibiyet serisi yakalamak istiyor. Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında Medipol Başakşehir, bugün saat 16.00’da evinde Trabzonspor ile oynayacak.

Ligde 14 hafta geride kalırken Başakşehir 9 galibiyet, 5 beraberlikle liderlik koltuğunda otururken, Trabzonspor ise 5 galibiyet, 6 mağlubiyet ve 3 beraberlikle 10. sırada yer alıyor. Başakşehir Trabzonspor maçı Lig TV'den ve DigiPlay'den canlı yayınlanacak. Bu maçı şifresiz online canlı izlemek için aşağıdaki linke tıklayıp yönergeyi izlemeniz yeterli.

Başakşehir Trabzonspor maçı şifresiz canlı izle

Başakşehir - Trabzonspor maçı ile 20. randevu
Medipol Başakşehir ile Trabzonspor, Süper Lig’de 16, Ziraat Türkiye Kupası’nda da 3 kez olmak üzere toplam 19 kez karşılaştı. Bu maçlarda Trabzonspor 11 kez sahadan galip ayrılırken, Başakşehir 3 kez kazanabildi. 5 maç ise berabere bitti. Süper Lig'de oynanan 16 maçta Trabzonspor 36 gol atarken, Medipol Başakşehir ise 18 gol attı.

Başakşehir, ligde 23 maçtır kaybetmiyor
Başakşehir, Süper Lig’de oynadığı 23 karşılaşmada mağlubiyet yüzü görmedi. Turuncu-lacivertliler bu maçlarda 14 kez sahadan galip ayrılırken, 9 kez de beraberlik aldı. İstikrarlı oyununu devam ettirmek isteyen Abdullah Avcı’nın öğrencileri, Trabzonspor maçından galip ayrılarak, liderliğini sürdürmek istiyor.

Başakşehir'in bileği evinde bükülemiyor!
Medipol Başakşehir, Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynadığı 12 maçta rakiplerine galibiyet tattırmadı. Söz konusu maçlardan 8 galibiyet alan turuncu-lacivertliler, 4 kez rakipleri ile berabere kaldı.

Başakşehir'i Mossoro ve Visca taşıyor!
Süper Lig’de geride kalan 14 haftada Medipol Başakşehir’i Mossoro ve Edin Visca taşıyor. Turuncu-lacivertlilerin ligde attığı 29 golün 16'sında Mossoro ve Visca'nın imzası bulunuyor. Mossoro 5 gol, 3 asist, Visca da 4 gol, 4 asist ile ligde mücadele ediyor. Bu iki futbolcunun dışında Mehmet Batdal da Medipol Başakşehir adına 4 gol ile oynuyor.

En farklı skor Trabzonspor’un
İki takımın bugüne kadar karşılaştığı maçlarda en farklı skoru Trabzonspor elde etti. Bordo-mavililer, Süper Lig’de 2009-2010 sezonunda Olimpiyat Stadı’nda karşılaştığı Medipol Başakşehir’i 6-1 mağlup etmişti.

Medipol Başakşehir ile Trabzonspor arasında oynanacak karşılaşmayı Halis Özkahya yönetecek. Özkahya’nın yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ile Ceyhun Sesigüzel yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Mustafa Öğretmenoğlu oldu.