Bayram trafiği bayram boyunca yola çıkanları çileden çıkartan durumlardan biri. 9 günlük bayram tatilinin ilk gününde trafik başladı mı? Yollarda son durum ne? İşte ayrıntılar. 9 gün sürecek Kurban Bayramı tatiline gitmek için sabahın ilk ışıkları ile birlikte yola çıkan tatilciler, TEM Otoyolu'nda trafiği durma noktasına getirdi. oplam 9 gün sürecek olan Kurban Bayramı tatilinin başlaması ile birlikte sabahın İstanbul'dan uzaklaşmak isteyen tatilciler sabahın ilk ışıkları ile birlikte yola çıkmaya başladı. Bir an önce İstanbul’dan uzaklaşarak memleketlerine ulaşmak isteyen tatilciler TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde trafiği durma noktasına getirdi. Tatilcilerin oluşturduğu trafik yoğunluğunun Kurban Bayramı’nın ilk gününe kadar sürmesi bekleniyor.

TRAFİKTE SON DURUMLAR İÇİN KARAYOLLARI BİLGİLENDİRMESİ

 



BAYRAM İÇİN TRAFİK ÖNLEMLERİ


Toplam 9 gün sürecek olan Kurban Bayramı tatilinin başlaması ile birlikte sabahın İstanbul'dan uzaklaşmak isteyen tatilciler sabahın ilk ışıkları ile birlikte yola çıkmaya başladı. Bir an önce İstanbul’dan uzaklaşarak memleketlerine ulaşmak isteyen tatilciler TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde trafiği durma noktasına getirdi. Tatilcilerin oluşturduğu trafik yoğunluğunun Kurban Bayramı’nın ilk gününe kadar sürmesi bekleniyor. Bu bölgelerde bayram boyunca 100 trafik ekibi, 63 motorize unsur, 31 çekicinin 7/24 esasına göre çalışacağı belirtildi. Ayrıca Kurban kesim yerleri, mezarlıklar önünde de trafik polislerinin görev yapacağı öğrenildi.

Mobil EDS araçlarının konumlandırılacağı yerler şöyle:

TEM Mahmutbey gişeler Güney yolu çıkışları, Yavuz Sultan Selim köprüsü ayrımı, Sultangazi Güney yol ayrımı, Mahmutbey Kuzey yol ayrımı, Okmeydanı Güney yol ayrımı
İSTOÇ Kuzey yol camii önü, Dudullu Kuzey katılım.