BOLU Belediyesi'ne 1 yıl içinde alınan iş makinelerinden kamyonlara 71 araç, mehteran takımının konser verdiği, 3 kurbanın  kesildiği törenle tanıtıldı.
Bolu Belediyesi'nin araç filosuna son 1 yıl içinde katılan yeni araçlar için tanıtım töreni düzenlendi. Karaçayır Mahallesi'nde bulunan etkinlik alanında yapılan törene AK Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü, Doğuş Otomotiv Scania Genel Müdürü İlhami Keskin ve çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye halk dansları topluluğunun gösterisiyle başlayan programda Abant İzzet Baysal Üniversitesi mehteran takımı da konser verdi. Mehter takımının marşları ilgiyle dinlendi.
Törende konuşan Belediye Başkan Alaaddin Yılmaz, araç filolarını her geçen gün büyüttüklerini belirterek, "Belediyemizin bu noktaya gelmesi kolay olmadı. Bu noktaya gelmemizin asıl sebebi sizlersiniz. Eğer Bolu halkı tek başına iktidar olarak bir partiyi iktidara getirmiş olmasa ve onun gücünü arkamızda hissetmesek, milletvekillerimizin gücünü Ankara’dan bize destek olarak hissetmesek, sizlerden gelen destekle Belediye Başkanlığına gelmesek bu başarılara ulaşamazdık. Bu başarının asıl sahibi Bolulu vatandaşlardır" dedi.
Tören, dualar eşliğinde 3 kurbanlık koçun kesilmesiyle sona erdi.

DHA