Beratcan ailesinin Kartal'da bulunan evine gece saatlerinde gelen bir grup, taşlı ve sopalı saldırıda bulundu. Evin önünde bağıran grup, camları kırdı. Saldırı sırasında evde kimsenin olmadığı öğrenildi.

[caption id="attachment_1158620" align="alignleft" width="670"] FOTO:DHA - Beratcan'ın evine saldırdılar.[/caption]

KOMŞUSU SALDIRIYI ANLATTI


Ailenin komşularından Meryem Koçdoğan saldırıyı anlatırken, "Gece 12'ye doğru yatacaktım. Bir sesler duydum. İki araç geldi, 10 kişi indi. Camları kırmaya başladı. 'Bunları çıkartacaksınız mahalleden, bizleri rezil ettiler' diye bağırdılar. Sonra çevredekiler geldi dağıldılar. Bu mahalleden değildi gelenler" dedi. Koçdoğan, annenin dün gece eve hiç gelmediğini babanın ise akşam saatlerinde geldikten sonra evden ayrıldığını kaydetti.

[caption id="attachment_1158623" align="alignleft" width="670"] FOTO:SÖZCÜ - Beratcan'ın katil zanlısı tutuklanırken annesi de serbest bırakıldı.[/caption]

KATİLİ TUTUKLANDI


Öte yandan Beratcan Karakütük’ün ölümüne ilişkin gözaltına alınan daha sonra da adliyeye sevk edilen servis şoförü Ersin Kaşıkçı çıkarıldığı Nöbetçi Anadolu 2. Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklandı, çocuğun annesi Türkan Karakütük ise serbest bırakıldı. İstanbul’da kaybolduktan 15 gün sonra cesedi bulunan Beratcan Karakütük’ün katili zanlısı olan Ersin K., Emniyet’teki beyanında, “Annesiyle beni birlikte görmüş; Oğlunu ortadan kaldırmamı Türkan istedi” demişti.