Lazio deplasmanında 3 puan alarak büyük moral bulan Beşiktaş, Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada lig de de3 puan alarak yenilmezliğini sürdürmek istiyor. Peki Beşiktaş Antalyaspor maçı nasıl canlı izlenebilir? Beşiktaş Antalyaspor maçını Lig TV yayımlayacak ki kanalın ligtv.com.tr adresine giderek gerekli ücreti ödeyip maçı canlı izleyebilirsiniz. Alternatif olarak aşağıdaki bağlantı ile maçın ücretsiz canlı anlatımına erişebilir ve Beşiktaş Antalyaspor maçının detaylarını anlık olarak takip edebilirsiniz.

BEŞİKTAŞ ANTALYASPOR CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ - 19.00

Saat 19.00'da başlayacak olan karşılaşmayı hakem Barış Şimşek yönetecek. Avrupa maçları nedeniyle kadrosunu verimli kullanmak isteyen Şenol Güneş'in karşılaşmada rotasyona gitmesi bekleniyor.

Vodafone Arena’daki son lig maçını 24 Eylül’de Galatasaray’a karşı oynayan Beşiktaş, bugün Antalya’yı ağırlayacak. Hafta arasında Napoli'yi deplasmanda deviren siyah-beyazlılarda hedef üst üste 3. galibiyetini alarak yenilmezliği korumak. Peki Beşiktaş - Antalyaspor maçı saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ ANTALYA SPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LER


Beşiktaş: Fabri, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Caner, Atiba, Gökhan İnler, Ömer, Talisca, Olcay, Cenk Tosun

Antalyaspor: Ferhat, Celustka, Chico, Diego, Motta, Charles, Zeki, Danilo, Deniz, M'Billa, Eto'o