Temsilcilerimiz Avrupa Ligi'nde son 32 heyecanı yaşayacak. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Osmanlıspor'un katıldığı Avrupa Ligi son 32 kurasında rakiplerimiz belli oldu. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Osmanlıspor hangi takımlarla eşleşti? Beşiktaş'ın eşleşdiği Hapoel Beer Sheva nerenin takımı?

BEŞİKTAŞ'IN AVRUPA LİGİ'NDE RAKİBİ HAPOEL BEER SHEVA

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi grubunda 3. olarak Avrupa Ligi'nde son 32'ye kaldı. Beşiktaş'ın kuralardaki rakibi Hapoel Be'er Sheva takımı oldu. Son 32 turu karşılaşmalarında ilk maçlar 16, rövanşı ise 23 Şubat 2017'de oynanacak.

HAPOEL BEER SHEVA NERENİN TAKIMI?

1949 yılında kurulan Hapoel Beer Şeva'nın lakabı Develer'dir. Hapoel Be'er Sheva FC , İsrail'in en üst düzey futbol ligi olan Ligat ha'Al 'da yer alan bir futbol kulübü. Birüssebi şehrinin takımı olan kulüp, maçlarını Turner Stadyumu'nda oynamaktadır.

[old_news_related_template title="Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe, Beşiktaş ve Osmanlıspor'un rakipleri kimler oldu?" desc="Avrupa Ligi'nde yoluna devam eden temsilcilerimiz Fenerbahçe, Beşiktaş ve Osmanlıspor'un rakipleri kimler oldu? Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe kiminle eşleşti? Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde rakibi kim oldu? Osmanlıspor kiminle eşleşti? İşte ayrıntılar..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2016/12/avrupaligi-rakipler.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/avrupa-liginde-fenerbahce-besiktas-ve-osmanlisporun-rakipleri-kimler-oldu-1561302/"]

 

AVRUPA LİGİ SON 32 EŞLEŞMELERİ

Atletic Bilbao – Apoel
Legia – Ajax
Anderlecht – Zenit
Astra – Genk
Manchester United – Saint Ettienne
Villareal – Roma
Ludogorets – Kopengah
Celta Vigo – Shaktar Donetsk
Olympiacos – Osmanlıspor
Gent – Tottenham
Rostov – Sparta Prag
Krasnodar – Fenerbahçe
Mönchengladbach – Fiorentina
Az Alkmaar – Olympic Lyon
Hapoel Beer-Sheva – Beşiktaş
PAOK – Schalke 04