BURSA'da bu yıl 14'ncüsü düzenlenen 'Kitap Fuarı' bugün 300 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla kapılarını kitapseverlere açtı. Güvenlik önlemlerinin artırıldığı Kitap Fuarı 27 Mart gününe kadar açık kalacak.
TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından, Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle organize edilen 'Bursa 14'üncü Kitap Fuarı' bugün açıldı. TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki fuarın açılışına AK Parti Bursa Milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu, Bennur Karaburun, CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Recep Altepe, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Fahrettin Gülener, Türkiye Yayıncılar Birliği Başkanı Metin Celal katıldı. Son günlerde büyük kentlerde görülen bombalı saldırılar nedeniyle güvenlik önlemlerinin artırıldığı kitap fuarı 27 Mart gününe kadar açık kalacak.
Toplam 80 kültürel etkinlik gerçekleştirilecek kitap fuarında, aralarında İlber Ortaylı, Can Dündar, Ahmet Telli, Gülten Dayıoğlu, Uğur Koşar, Şermin Çarkacı, Ahmet Ümit, Ercan Kesal, İsmail Saymaz, Pelin Çift, Tuna Kiremitçi, Emre Kongar, Ayşe Kulin, Ataol Behramoğlu, Ahmet Şimşirgil, Canan Tan, Deniz Kavukçuoğlu, Mustafa Armağan, Büşra Yılmaz, Fehim Taştekin, Aret Vartanyan ve Hakan Akdoğan'ın da bulunduğu pek çok yazar okurlarıyla buluşacak.

DHA