Raffles Otel’deki düğünde Nihan Türkkan-Sabri Toros çiftinin Mart ayındaki nişanında yüzüklerini takan Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ ile MHP’den ihraç edilen Genel Başkan adayı Meral Akşener de yer aldı.

turkkan-2SOHBET ETTİLER

Önce kokteyl sonra yemek organizasyonu yapılan düğünde Meral Akşener'in İlker Başbuğ ve Mehmet Ağar sohbet etti. Bini aşkın davetlinin katıldığı düğünün organizasyonunu Milli takımlar teknik direktörü Fatih Terim’in eşi Fulya Terim’in şirketi üstlendi. O Ses Türkiye yarışmasında sahne alan Tarık Sezer orkestrası da davetlileri coşturdu.
turkkan-3Türkkan’ın kızı Nihan’ın düğünü adeta CHP ve MHP’li muhalif kanadı da buluşturdu. Düğüne; DYP eski Genel Başkanı Mehmet Ağar, ANAP eski Genel Başkanı Erkan Mumcu, ile CHP’den Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı olan Mansur Yavaş, CHP’li milletvekilleri Muharrem İnce, Gürsel Tekin, Tuncay Özkan, Enis Berberoğlu, Dursun Çiçek, Veli Ağbaba, MHP Adana milletvekili Seyfettin Yılmaz, sanatçı Melahat Gürses, oyuncu Mehmet Aslan, Sinem Kobal, eşi Kenan İmirzalıoğlu, spiker Nazlı Çelik katıldı. Lütfü Türkkan ''Kara kızım Nihan’ı gelinlikler içinde uğurladım. Kızım yuvadan uçtu. Gittiği yerde mutlu olsun. Huzuru daim olsun. Evinde bereketi eksik olmasın'' dedi.

dugun-son

turkkan-4

turkkan-5