Milli Takım Hırvatistan deplasmanına çıkıyor. Maksimir Stadı’nda oynanacak Türkiye Hırvatistan maçı futbolseverler tarafından merak ediliyor. Türkiye Hırvatistan maçı bugün yani 5 Eylül Pazartesi akşamı saat 21:45’te Maksimir Stadı’nda oynanacak. Maç canlı olarak TV 8 ekranlarında yayınlanacak. Türkiye Hırvatistan maçını maç saatinde canlı olarak izlemek için aşağıdaki Türkiye Hırvatistan maçı canlı izle yazısına tıklayabilirsiniz.

TÜRKİYE HIRVATİSTAN MAÇI CANLI İZLE


EURO 2016'ya grupta veda eden A Milli Takımımız, bir sonraki dev turnuva için bugün ilk maçına çıkacak. Rusya'da düzenlenecek 2018 Dünya Kupası'na katılıp 2002'den beri süren özleme son vermeyi hedefleyen Türkiye, elemelerde I Grubu'na Hırvatistan mücadelesi ile başlayacak. Hırvatistan – Türkiye maçını Polonyalı hakem Szymon Marciniak yönetecek.
Arda Turan, Selçuk İnan ve Burak Yılmaz gibi tecrübeli isimlerin kadroya davet edilmediği Ay-Yıldızlılar, Avrupa Şampiyonası'nda 1-0 yenildiği Hırvatları başkent Zagreb'de devirerek uzun maratona galibiyetle start vermek istiyor. Bu arada dün idmanda sakatlanan Enes Ünal, kadrodan çıkarıldı.

DÜNYA KUPASI ELEMELERİNDE GÜNÜN SONUÇLARI


FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde 3 grupta ilk maçlar tamamlandı.
3 grupta alınan sonuçlar şöyle:
C GRUBU
San Marino – Azerbaycan: 0 – 1
Norveç – Almanya: 0 – 3
Çek Cumhuriyeti – Kuzey İrlanda: 0 – 0
E GRUBU
Kazakistan – Polonya: 2 – 2
Danimarka – Ermenistan: 1 – 0
Romanya – Karadağ: 1 – 1
F GRUBU
Litvanya – Slovenya: 2 – 2
Slovakya – İngiltere: 0 – 1
Malta – İskoçya: 1 – 5

TÜRKİYE HIRVATİSTAN MAÇI KADROLARI


HIRVATİSTAN: Kalinic, Strinic, Vrsaljko, Vida, Corluka, Perisic, Modric, Rakitic, Badelj, Pjaca, Mandzukic
TEKNİK DİREKTÖR: Ante Cacic

TÜRKİYE: Volkan Babacan, Serdar Aziz, İsmail Köybaşı, Şener, Kaan Ayhan, Ozan, Mehmet Topal, Hakan Çalhanoğlu, Okay Yokuşlu, Emre Mor, Cenk
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim