Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 3. Köprü ve Bağlantı yolları ile 3. Havalimanı'nda incelemelerde bulundu. Erdoğan'a Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanvekili Göksel Gümüşdağ eşlik etti. AKP'de genel başkanlık tartışmalarının sürdüğü bir dönemde Erdoğan'ın Enerji görevinde bulunan damadı  Berat Albayrak'ı da yanında bulundurması dikkat çekti.



FOTO:DHA / Saat 14:15'de Tarabya'daki Huber Köşkü'den çıkan Erdoğan helikoptere damadı Berat Albayrak ile birlikte bindi. FOTO:DHA / Saat 14:15'de Tarabya'daki Huber Köşkü'den çıkan Erdoğan helikoptere damadı Berat Albayrak ve orada kendisi bekleyen iki bakan ile birlikte bindi.


 

HELİKOPTERLE HAVADAN İNCELEME


İlk olarak Cumhurbaşkanlığı helikopter pistine gelen helikopter ve çevresi polis köpekleriyle arandı. Geceyi Tarabya Köşkü'nde geçiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat 14:15'de köşkten Enerji Bakanı Berat Albayrak ile birlikte çıkarak Cumhurbaşkanlığı helikopter pistine geldi. Erdoğan, kendisini burada bekleyen bakanlarla birlikte helikoptere binerek Tarabya'dan ayrıldı. Helikopter ilk olarak 3. Boğaz Köprüsü yönüne hareket etti. Erdoğan ve beraberindeki bakanların ardından da 3. Havalimanı inşaatını havadan incelemeleri bekleniyor.

 

FOTO:DHA - Erdoğan damadı Enerji Bakanı Berat Albayrak da eşlik etti. FOTO:DHA - Erdoğan'a damadı Enerji Bakanı Berat Albayrak da eşlik etti.


Cumhurbaşkanının inşaat sahasına inip detaylı bilgi alması da planlanıyor. (DHA)