Fenerbahçe Feyenoord maçı taraftarları ekran başına toplayacak, Fenerbahçe Feyenoord maçını nasıl izleyeceğini merak eden futbolseverler maçı internetten izlemek için aramalara başladı. Fenerbahçe Feyenoord karşılaşması bu akşam Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak, maç canlı olarak TRT 1 ekranlarından yayınlanacak. Fenerbahçe'nin Avrupa arenasındaki karşılaşmasını internet üzerinden canlı olarak izlemek isteyen okurlarımız, aşağıdaki Fenerbahçe Feyenoord maçı canlı izle yazısına tıklayarak izleyebilirler. Avrupa Ligi'ndeki bu dev maçın ayrıntıları haberimizin devamında.

FENERBAHÇE FEYENOORD MAÇI CANLI İZLE (TRT 1)


DİRK KUYT'TAN MAÇ AÇIKLAMASI


Feyenoord formasıyla eski takımı Fenerbahçe’ye karşı forma giyecek olan Dirk Kuyt, perşembe günü oynanacak olan maçtan evvel basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe’deki arkadaşlarıyla sürekli iletişim halinde olduğunu dile getiren tercübeli futbolcu, vatandaşı Robin van Persie’ye sahip çıktı. Gol atarsa sevineceğini dile getiren Kuyt, “Bu belirli bir saygı çerçevesinde olacak. Kafamda her zaman beni destekleyen Fenerbahçe taraftarları var” dedi.

Dirk Kuyt basın toplantısında şu ifadeleri kullandı:

“İlk aklıma gelen Fenerbahçe’deki güzel anılar. Onlar hep bir güzel anı olarak kaldı benim için. Fenerbahçe’ye başarılar diliyorum, yeni teknik direktörleriyle çıktıkları yeni yolda. Bunlar zaman alacak biliyorum. Hollanda’da Fenerbahçe’yi takip etmeye çalışıyorum, hala kulüpten arkadaşlarımla görüşüyorum. Yarın sizi çok zor bir maç bekliyor. Van Persie çok değerli bir oyuncu. Elinden geleni yapacaktır. Koç ona her zaman maç oynama fırsata vermedi. Dick Advocat Fenerbahçe’ye gelmesi onun için iyi bir şey.”
“Beni nasl bir oyuncu olduğumu gördünüz, her şeyimi verdim ve sonuna kadar savaştım Fenerbahçe için. Bunu yarı Feyenoord için de yapacağım. Gol atarsam sevineceğim ama bu saygı çerçevesinde olacak. Her zaman kafamda beni destekleyen Fenerbahçe taraftarları var.”

ADVOCAAT'TAN İMHA PLANI


Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu maçında yarın Hollanda ekibi Feyenoord ile evinde karşılaşacak. Teknik Direktör Dick Advocaat ve yardımcıları, yakından tanıdıkları Feyenoord'u tüm ayrıntılarıyla analiz ettikten sonra, bunları tek tek futbolcularına da aktardı. Mücadelede oyuncularından topun kontrolünü ellerinde tutmalarını ve isabetli pas yapmalarını isteyen Advocaat, dengeli, kontrollü oynayıp sonra atağa çıkacaklarını vurguladı.Özellikle takım savunmasının önemine dikkat çeken Hollandalı hoca, şöyle konuştu: “Feyenoord önünde çok sabırlı hareket etmeliyiz. Duran toplara dikkat etmeliyiz. Takım savunmasını çok iyi uygulamalıyız ve tam konsantrasyonla savunma yapmalıyız. Karşımızda çok güçlü bir takım olacak. 21 maçtır kaybetmiyorlar. Eğer Gaziantep maçının ilk yarısında oynadığımız futbolu tekrarlayacak olursak, Feyenoord sorunlarla karşılaşabilir.”


GÜNÜN DİĞER MAÇLARI ŞÖYLE;


Astana-Young Boys……Tivibuspor 2… 18.00
Gabala-Mainz……………Tivibuspor 3… 18.00
Zürih-Osmanlıspor……..Tivibuspor 3… 20.00
Gent-Konyaspor…………Tivibuspor 2… 20.00
Fiorentina-Karabağ…………AZ TV…….. 20.00
Sparta Prag-Inter……….Tivibuspor 4… 20.00
Fenerbahçe-Feyenoord……TRT 1…….. 22.05
Man.United-Zorya………Tivibuspor 3… 22.05
Roma-Astra………………Tivibuspor 4… 22.05