Temsilcimiz Fenerbahçe futbolcularıyla sahada ter dökerken taraftalar ekran başında Avrupa Ligi'nde son 32'ye kalma heyecanını yaşayacak. Fenerbahçe Feyenoord maçını sarı-lacivertli ekibin kazanması halinde temsilcimiz grubundan lider olarak çıkacak. Şimdi taraftarların merak ettiği sorunların başında şu geliyor, bu önemli Fenerbahçe Feyenoord maçı hangi kanalda yayınlanacak ve saat kaçta başlayacak?

FENERBAHÇE FEYENOORD MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?


Fenerbahçe Hollanda deplasmanında güçlü ekip Feyenoord'la karşılaşacak ve zorlu karşılaşma saat 21:00'da başlayacak. Fenerbahçe Feyenoord maçı TRT1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Fenerbahçe'nin bu mühim karşılaşmasının hakemi ize Fernandez Borbalan.

ADVOCAAT TURDAN EMİN!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat ve oyunculardan Lens, UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda yarın deplasmanda Feyenoord ile oynayacakları maç öncesi De Kuip Stadyumu’nda basın mensuplarının sorularını cevapladı.

 

Lens: “Kaç dakika oynayacağımı bilmiyorum ama ben hazırım”

Toplantıda ilk sözü alan sarı-lacivertli futbolcu Lens, rakipleri karşısında yenilmemeleri gerektiğini belirterek, “Feyenoord’un yapması gerek ise iki farklı kazanmak. Güzel bir karşılaşma olacak. Kaç dakika oynayacağımı bilmiyorum ama ben hazırım. Ne kadar süre alacağıma hoca karar verecek. Fenerbahçe’de kalitemi gösterdim, ben mutluyum, Fenerbahçe taraftarı da mutlu. Umarım sezon sonuna kadar bu şekilde devam edebilirim. Hocanın Hollandalı olması bir şey değiştirmiyor, ben kendi performansıma bakıyorum. Fenerbahçe’ye geldiğim günden bu yana iyi performans sergilediğimi düşünüyorum” dedi.

Advocaat: “Hiçbir oyuncuyu saklamayacağım”

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Machester United’ın Zorya’ya yenileceğini ve gruptan kendileriyle birlikte Feyenoord’un çıkacağını iddia etti. Tecrübeli teknik adam, Feyenoord maçında herhangi bir oyuncuyu sakatlıktan korumak için saklamayacağını da belirterek, “Hala gelişmeliyiz, geldiğimizde problemimiz oyuncuları tanımıyorduk. Şu anda birbirimizi tanıyoruz. Hala takımımızın içerisinde bazı pozisyonları değiştirmeliyiz. Son 8-9 maçta çok iyi performans gösterdik ancak bu performansı sürdürebilmeliyiz” diye konuştu.

OSMANLI'DA TUR İÇİN SAHAYA ÇIKACAK

UEFA Avrupa Ligi'nde gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Osmanlıspor, bugün tur için sahaya çıkıyor. Kendi evinde İsviçre'nin Zürih takımıyla oynayacak başkent temsilcisine alacağı her türlü beraberlik veya galibiyet, gruptan çıkması için yetecek. 7 puanla L Grubu'nda zirvede yer alan mor-sarılı ekipte sarı kart cezalısı Musa Çağıran ve sakatlığı süren Koray Altınay görev yapamayacak.

WINTER’E DİKKAT!

İsviçre 2. Ligi'nde geride kalan 17 haftada topladığı 45 puanla lider olan Zürih ise, Osmanlıspor'u evinde ağırladığı ilk karşılaşmada 2-1 mağlup etmişti. Tur için galibiyetten başka şansı olmayan İsviçre ekibinde Adrian Winter, 7 gol, 5 asistlik istatistiğiyle en çok dikkat edilmesi gereken isimlerin başında geliyor. Mavi-beyazlılar, L Grubu'nda topladığı 6 puanla son sırada yer alıyor.

FENERBAHÇE FEYENOORD MAÇI DE KUIP'TE