Bu akşam Süper Lig'de muhteşem bir heyecan yaşanacak. 11. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe kendi evinde Galatasaray'ı ağırlayacak. Sarı lacivertli ekip maçtan galip gelerek puan durumunda üçüncü sıraya yükselmek isterken bir yandan da kendi evindeki 17 yıllık yenilmezlik serisini 18'e çıkarmak istiyor. Öte yandan Galatasaray ise ezeli rakibini yenerek liderlik yarışında bir adım öne geçip sarı lacivertli ekibin yenilmezlik serisini de sonlandırmak istiyor.

Fenerbahçe Galatasaray maçı saat 20.00'de Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanacak. Maçı Lig TV naklen yayınlayacak. Müsabakayı Cüneyt Çakır yönetecek.

Fenerbahçe Galatasaray maçını canlı izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

LİG TV İZLE

Beklenen büyük gün geldi çattı… Fernerbahçe ile Galatasaray zirve yarışından kopmamak için kozlarını Kadıköy'de paylaşacak. Cüneyt Çakır'ın yöneteceği Fenerbahçe – Galatasaray derbisinde iki takım da mutlak galibiyet hedefliyor. Kadıköy'de ezeli rakibine 17 yıldır yenilmeyen Fenerbahçe, bu geleneği sürdürmek, sarı-kırmızılılar ise deplasman fobisini bu kez sonlandırmak istiyor.

950 MİLYONLUK DERBİ


Yaklaşık 6 yıl sonra Galatasaray taraftarının yer alacağı zorlu derbiyi Fenerbahçe kazanırsa rakibinin 1 puan önüne geçecek. Sarı-kırmızılılar 3 puanla ayrılması durumunda rakibini şampiyonluk yarışının dışına itmiş olacak. Fenerbahçe'de Lens sakat, Mehmet Topal ise cezalı. Galatasaray'da Sigthorsson dışında eksik yok. İki takımın toplam değeri ise 950 milyon TL'yi buluyor.

MUHTEMEL 11’LER


FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Şeneer, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Josef, Neustadter, Alper, Van Persie, Volkan Şen, Emenike

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Serdar, Hakan, Carole, De Jong, Selçuk, Tolga, Bruma, Sneijder, Podolski

FENERBAHÇE


A Milli Futbol Takımı’nın İzlanda ile oynadığı maçta sol ayak bileğinden sakatlanan Fenerbahçeli Ozan Tufan, hafta içi takımla birlikte çalışmalara başlamıştı. Sarı-lacivertli takımın teknik patronu Dick Advocaat, bu sabah Ozan Tufan ile yaptığı toplantı sonrası oyuncusunu riske atmamak için 18 kadrodan ismini çıkardı.

GALATASARAY


Dev derbi öncesinde Galatasaray’da gözler Wesley Sneijder'ın üzerinde olacak. Bugüne kadar parçalı forma altında ligde ezeli rakibi Fenerbahçe’ye karşı 3 gol atan Wesley Sneijder, bugün de fileleri havalandırması durumunda adını tarihe altın harflerle yazdıracak. Çünkü Hollandalı futbolcu, sarı-lacivertli filelere en fazla gol atan Galatasaraylı yabancı olacak.