Süper Lig'de üst sıralardaki birçok takımın puan kaybetmesiyle Galatasaray önemli bir maça çıkıyor. Üç puan hedefindeki Galatasaray bu hafta Kasımpaşa deplasmanına konuk olacak. Bu önemli karşılaşmayı canlı izlemek isteyen sporseverler Galatasaray Kasımpaşa maçını izleme konusunda neler yapabileceklerini merak ediyor.

GALATASARAY KASIMPAŞA MAÇI CANLI İZLEME AYRINTILARI


Galatasaray Kasımpaşaspor maçını canlı izlemek isteyen futbolseverlerin Digiturk'ün Lig TV kanalı üzerinden izleyebilirler. Lig TV'nin haftalık üyelik seçeneği sayesinde Galatasaray Kasımpaşa maçı canlı olarak satın alınabilir. Aşağıdaki linkten Galatasaray Kasımpaşa maçını satın alarak canlı olarak izleyebilirsiniz.

GALATASARAY KASIMPAŞA CANLI İZLE

GALATASARAY KASIMPAŞA MAÇ AYRINTILARI

Galatasaray’da tüm hedefler Kasımpaşa karşısında sahadan 3 puanla ayrılmak üzerine kurulmuş durumda. Teknik Direktör Riekerink, kadroda istikrarı sağlamaya başlarken, bugün alınacak galibiyet büyük önem taşıyor. Çünkü önündeki rakipler toplam 6 puan yitirdi. Fenerbahçe – Beşiktaş derbisi ile Medipol Başakşehir – Antalyaspor maçı beraberlikle sona erdi. Galatasaray da bugün kazanıp, 9 puan değerinde bir haftayı geride bırakmak istiyor. Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak maçın hakemi ise Mete Kalkavan…
Sarı-kırmızılı takımda sakatlığı devam eden Sigthorsson ve Koray dışında önemli bir eksik bulunmazken, Teknik Direktör Jan Olde Riekerink kadroda değişime gitmeyecek. Bursaspor karşısında galibiyeti getiren ilk 11'i sahaya sürmeye hazırlanan Hollandalı çalıştırıcı, son haftalarda formsuz bir görüntü sergileyen Sabri'nin yerine Linnes'i de düşünüyor. Ancak başarılı teknik adam son kararını bugün verecek.

MUHTEMEL 11’LER

KASIMPAŞA: Ramazan, Popov, Otigba, Titi, Veigneau, Pavelka, Abdullah, Tunay, Castro, Adem, Eduok

GALATASARAY: Muslera, Linnes, Serdar, Hakan, Carole, De Jong, Selçuk, Yasin, Sneijder, Bruma, Podolski

KASIMPAŞA'NIN STADI NEREDE?