Galatasaray Kayseri deplasmanında takıldı, Galatasaray Kayserispor maçı karşılıklı gollerle 1-1 tamamlandı, puanlar paylaşıldı. Galatasaray Kayserispor maçının özetini haberimizde bulabilirsiniz. Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Galatasaray, Kayserispor’a konuk oldu. Kadir Has Stadı’nda oynanan mücadele 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı. Sarı-kırmızılılar 12. dakikada Yasin Öztekin ile öne geçerken, 40’ta Welliton Kayserispor’a 1 puanı getiren golü kaydetti. Galatasaray Kayserispor maçının özetini izlemek için aşağıdaki Galatasaray Kayserispor maç özeti izle yazısına tıklayabilirsiniz.

GALATASARAY KAYSERİSPOR MAÇ ÖZETİ İZLE


BRUMA FORMDA!


İsmi PSV ve WBA ile anılmasına karşın Galatasaray yönetiminin satmadığı ve elde tuttuğu Bruma, her geçen gün daha iyi oynamaya başladı. Henüz ligde 3 hafta geride kalırken, 21 yaşındaki futbolcu en dikkat çeken isim olmayı başardı. Geçen hafta oynanan Akhisar maçında 1 gol atıp, bir de asist yapan Bruma, dün de Yasin Öztekin'e gol pasını verdi.


MAÇ İSTATİSTİKLERİ


Galatasaray sezonun ilk puan kaybını 3. haftada yaparken 7 puana yükseldi. Kayserispor da Fenerbahçe beraberliğinin ardından bir diğer şampiyonluk adayından da puan koparmayı başararak 2 puana yükseldi.
Galatasaray’da yeni transfer Nigel de Jong ilk kez forma giydi. İkinci yarıda başlarken Selçuk İnan’ın yerine oyuna giren Hollandalı futbolcu, 90. dakikada sakatlanarak yerini Hamit Altıntop’a bıraktı. Gol atan Yasin de devre arasında yerini Josue’ye bıraktı.