Günlük burç yorumları haberimizde. 27 Ağustos Cumartesi gününe ait burç yorumlarınız Dinçer Güner’den. Uzman Astrolog sizler için burçları yorumladı ve tavsiyeler verdi. Burcunuzda bugün, bu hafta, bu ay neler var, neler olacak? Burcunuza dair tavsiyeler, öneriler nelerdir? Burcunuzda size bu hafta neler öneriliyor? 22-28 Ağustos haftasına ait burç yorumlarını aşağıdaki linke tıklayarak okuyabilirsiniz. İşte Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları…

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu


Aileniz ve akrabalarınız ile bir arada olmak, eski günleri anmak ve nostalji yaşamak isteyebilirsiniz. Ev işleriyle ilgilenmek, yemek pişirmek, ebeveyninize sevgi göstermek arzusu taşıyabilirsiniz.

Bugün fikirleriniz ve mecburiyetler arasında seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bilhassa işle ilgili sosyal hayatınızda çok uyumlu diyaloglara girişebilirsiniz. Evinizle ilgili işlere girişebilirsiniz. Tadilat ve boyama işleri için uygun bir cumartesi günü deneyimleyebilirsiniz.Ebeveyninizin de ihtiyaç duyduğu ev işlerini halledebilirsiniz.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu


Bugün kendinizi rahat hissedeceğiniz yerlere gidebilir, keyif aldığınız lokantalarda yemek yiyebilirsiniz. Maddi ve manevi sizi iyi hissettiren insanlarla temas halinde olmayı arzu edersiniz.

Merhamet ve insan sevgisini yoğun tadabileceğiniz bugün özellikle arkadaş çevrenizde size ihtiyacı olanlara manevi destek sağlama mecburiyetinde olabilirsiniz. Kısa yolculuklar ve su kenarlarına gezintiler için çok uygun bir gün olabilir. Bilhassa suyla bedeninizi topraklamak size çok iyi gelecektir. Su sporlarıyla ilgilenebilirsiniz.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu


Hedeflerinizle ilgili güveninizin yerine gelmesi, kendinizi güvende hissetmeniz ve kendiniz için alışveriş yapmak istemeniz mümkündür. Hatırası olan eşyalara, antikalara yönelebilir, su temalı objeler satın alabilirsiniz.

İş ortamından biriyle fiziksel bir yakınlaşma içine girmeyi arzu edebilirsiniz. Ancak aşk konusunda herhangi bir sorumluluğa girmek istemeyeceksiniz. Maddi ve manevi değer yarattığınız konularda tatmin duygunuzun yükseldiğini gözlemleyebilirsiniz. Olumlu duygularınızı ihtiyacı olan kişilere aktarabileceğiniz bir gündeyiz.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu


Anaç duygularınız artabilir. Çocuklarınızla ilgilenmek, sevgi, karşılıklı anlayış, öz güven ve merhamet gibi temalarla gününüzü huzur içinde geçirebilirsiniz.

İnsanlarla iletişimde yapıcı etkilere sahip hissedeceksiniz. Aklınızdaki her düşünceyi ortaya dökme gibi bir yan etkiye de sahipsiniz. Zihinsel olarak uzlaştığınız birisiyle beklenmedik bir ilişkiye doğru ilerleyebilirsiniz. Ay’ın kendi burcunuzda ve yönettiği yerde oluşu hedef ve odak noktası belirlediğiniz konularda önemli ilerleme sağlayabilme şansı olduğunu müjdelemektedir.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu


Kendinize iyi davranmak isteyeceğiniz, zihinsel olarak çözülme durumuna geçebileceğiniz, kendi içinizdeki zenginlikleri keşfe çıkabileceğiniz bir gündesiniz. Duygularınız ve sezgileriniz güçlenecektir.

Ruhsal ve zihinsel krizlerinizi yönetmek adına önemli verilere sahip olabilirsiniz. Evlilikle ilgili ağır bir sorumluluk duygusu taşıyor olmanız mümkündür. Beklenmedik ve sizin kontrolünüz dışında gelişen konularda duygularınızı kontrol altına alabileceğiniz bir günde bulunuyorsunuz. Ruh sağlığınızı güçlendirme şansına sahipsiniz.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu


Arkadaş çevreniz ve dahil olduğunuz topluluklarla ilgili empati yeteneğinizin yüksek olmasından dolayı sosyal ilişkilerinizde sevginizi rahatlıkla gösterebilir, huzurlu ortamlar yaratabilirsiniz.

İlişkiniz ve ortaklığınızla ilgili ilerlemeniz gereken yolda ailenizin baskısı ve müdahaleleri ile karşılaşabilirsiniz. Uzlaşma enerjisiyle dolu bir gün geçirebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerin yardımına ve bilhassa duygusal desteğine koşabileceğiniz ve yardım kurumlarında çarpıcı çalışmalar deneyimleyebileceğiniz bir günde bulunuyorsunuz.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu


Hayal gücünün ve yaratıcılığın yüksek olacağı bugün, kariyerinize yön veren ortama kendi öz değerlerinizi katabilir, takdir çekebilir ve destek alabilirsiniz.

İş arıyorsanız sanatçı ve yaratıcı tarafınızı doyurabilecek bir iş bulabilirsiniz. Hayatınıza dahil olabilecek birisiyle fikirsel uzlaşmanın ve zekanın yoğun olabileceği bir aşkı deneyimlemeniz mümkündür. Kariyer ortamınızın bir aile formasyonunda olması için çabalayabilirsiniz. Bilhassa annenizle zaman geçireceğiniz ve bu konuda mutlu hissedebileceğiniz bir cumartesi günündesiniz.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu


Sevgi, empati ve merhametin inanç sistemlerinize yansıdığı bugün ruhani eğitimlere, kişisel gelişim seminerlerine ve yoga meditasyon seanslarına katılabilirsiniz.

Koyduğunuz hedeflerle ilgili olumsuz gelişmeler mevcut ve sizin öncelikle ruhunuzu besleyip keyif aldığınız konulara yönelmeniz gerekiyor. Krizli alanlarınızı toparlamak için önemli fırsatlara sahip olacaksınız. Ruhsal çalışmalar deneyimlenebilecek hem denek hem de eğitmen olabileceğiniz özel bir etkide bulunuyorsunuz. Kişisel gelişim eğitim ve çalışmaları için uygun bir gündesiniz.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu


Derdi olanların derdine koşabileceğiniz, sıkıntılara anlayış ve hoşgörü ile yaklaşabileceğiniz, küçük sürprizlerle sosyal hayatınızdaki insanları neşelendirebileceğiniz bir gündesiniz. Krizleri aşma yetisine sahipsiniz.

Özellikle ortağınızın veya sevgilinizin maddi manevi desteğini karşılayabileceğiniz ve çok olumlu aşamalar kaydedebileceğiniz bir gündesiniz. Maddi ve manevi alışveriş dengenizi belirleyebileceğiniz ve bu konular üzerinde düşünebileceğiniz bir gündesiniz. Bilhassa duygusal ilişkilere çekilebileceğiniz bir gündesiniz.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu


İlişkinizin veya ortaklığınızın güven duygusunu yineleyebilecek ortamlar yaratıp, küçük jestlerle ne kadar uyumlu ve huzurlu olduğunuzu hissettirebilirsiniz.

Küçük bir pasta veya bir şampanya ile bunu başarabilirsiniz. Ancak sosyal sorumluluklarınızı da ihmal edemeyeceğiniz etkilere sahipsiniz. Hizmet alanınızda da uzlaşı ve uyum hakim olarak devam ediyor. Size muhalefet olabilecek insanlara karşı empati geliştirebilirsiniz. Partneriniz veya ortaklarınızla orta nokta bulabileceğiniz özel günlerden birinde bulunuyorsunuz.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu


Bugün sağlığınızı zinde tutmak için bol bol su tüketmelisiniz. Uzun bir banyo yapabilir, cildinizi nemli tutabilir ve suyun tüm nimetlerinden faydalanabilirsiniz.

Ruhsal ve bedensel bir rahatsızlığınız mevcutsa bunu olumlu hale gelmesi için çaba göstermek için olumlu enerjilere sahipsiniz. Arkadaş çevrenizden birisinin enerjinizi aşağı çekmesi mümkün gözüküyor. Cumartesi günü olsa bile hizmet alanınızın işler durumda olması mümkündür. Profesyonel bir kazanç elde edebileceğiniz bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor olabilirsiniz.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu


Bugün hayatın zevklerinden daha çok keyif alabilirsiniz. Anlık nostalji hissi artar, geçmişe özlem duyulabilir, çocukluk günleri yad edilebilir. Risk almak ve maceraya atılmak istemezsiniz.

Mesleki çalışmalar konusunda sorumluluk gerektiren bir etkiye sahipsiniz. Ancak siz kendi keyif alanınızda kalıp ruhunuzu dinlendirmeyi tercih edebilirsiniz. Özel hayatınızda duyarlılığınızın artabileceği bir gün olacağından duygusal yoğunluğu olan ilişkilere çekilebilirsiniz. Şefkat ve empati hisleriniz artabilir. İlişkileriniz duyarlı hale dönebilir.