Günlük burç yorumları haberimizde. 30 Ağustos Salı gününe ait burç yorumlarınız Dinçer Güner’den. Uzman Astrolog sizler için burçları yorumladı ve tavsiyeler verdi. Burcunuzda bugün, bu hafta, bu ay neler var, neler olacak? Burcunuza dair tavsiyeler, öneriler nelerdir? Burcunuzda size bu hafta neler öneriliyor? 29 Ağustos 4 Eylül haftasına ait burç yorumlarını aşağıdaki linke tıklayarak okuyabilirsiniz. İşte Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları…

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI TÜM BURÇLAR

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu


Sıcak bir eğlence ortamına merhaba diyorsunuz. Enerjik, hevesli, neşeli, candan ve cömert davranacağınız bir gün geçirebilirsiniz.

Herkesin gittiği gözde mekanlara giderek öz güven yüklü bir şekilde boy gösterebilirsiniz. Sportif faaliyetlerden haz alabilir, aksiyon filmleriyle adrenalinizi yükseltebilirsiniz.Çocuklarınızla çok özel anlar geçirmeniz de mümkündür. Bedensel enerjinizin yükselmesi nedeniyle cinsel içerikli ilişkilere çekilmeniz olasıdır. Flörtçü bir tutumla eğlencenin tadına varmak isteyebileceğiniz bir gün olacaktır.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu


Aileniz ve yuvanızla ilgili cömert ve coşkulu girişimlerde bulunabilirsiniz. Gayrimenkul ile ilgili tasarılarınız mevcutsa bunları bugün harekete geçirebilirsiniz.

Evinizle ilgili yeni eşyalar almak için de uygun bir gündür. Yapacağınız ev ve giyim alışverişlerinizde cömert davranmayı tercih edebilirsiniz. Ebeveyninize liderlik edebileceğiniz durumlar oluşabilir. Venüs’ün yönettiği Terazi burcuna geçişi nedeniyle uzlaşma, uyum ve sağduyulu bir tutumla çalışanlarınızla yaklaşabilir, hizmet alanınızda ruhsal uyumunuzu ve dengenizi sağlayabilirsiniz.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu


Yaratıcı ve artistik öğelerle yüklü promosyon çalışmalarına girişebilirsiniz. Yüksek ve kendinden emin bir tavırla yöneleceğiniz ortamlara küçük geziler yapabilirsiniz.

Erkek kardeşiniz varsa ona karşı cömert destekler verebilirsiniz. Komşularınızla olan ilişkilerinizde hükmedici ve yönlendirici davranışlar içine girmemeye çalışmalısınız. İş bağlantılarınız, medya ve pazarlama konularındaki atılımlarınız, hayatın sahnesindeymiş gibi ön planda olma hevesiniz sayesinde hem zinde hem de ön planda geçirebileceğiniz bir gündesiniz.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu


Maddi konularda kendinizi güçlü hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Ödemelerinizi hesaplamadan halledebileceğiniz, yeni yatırımlara girişebileceğiniz ve maddi olarak önünüze güvenle bakabileceğiniz bir gündesiniz.

Maddi gücünüz varsa yatırım ihtimallerini değerlendirebilir, manevi gücünüzü ihtiyacı olanlarla paylaşmaya yönelebilirsiniz. Aile alanında ilerlemeye başlayan Venüs sayesinde başta ailenizle ve sonrasında akrabalarınız ve köklerinizle denge ve uyum halinde olmanızı sağlayacaktır.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu


Egolarınızın yükseleceği, çarpıcı kıyafetlerinizle bir yıldız edasıyla topluma karışacağınız bir gün deneyimliyorsunuz. Fazla kibirden kaçınmanız gerektiğini bilmelisiniz.

Ses getirecek organizasyonlar meydana getirebilirsiniz. Hedef ve kararlarınızı birer birer yoluna koyabilmek için çok güçlü ve karizmatik bir yapıdasınız. Fikirlerinizi işler hale getirmeniz mümkündür. Ruh ve bilinçaltının uyumlanması söz konusu olabilir. İş bağlantılarınız, kardeşiniz ve komşularınızla barışabileceğiniz bir etki altında bulunuyorsunuz.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu


Bilinçaltınızın harekete geçeceği, kendinizi duygusal ve zihinsel olarak güçlü hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Tansiyon riskiniz varsa dikkatli olmalısınız.

Ego ve adrenalini tetikleyen duygularınızı dışa vurmakta zorlanabilirsiniz. Maddi manevi sürprizlere açık bir durumdasınız ve karşınıza gelecek olayları kabullenme dürtüsü taşıyorsunuz. Sosyal hayatınızda kalabalıklar arasında çok uyumlu diyaloglar deneyimleyebileceğiniz bir etki altında bulunuyorsunuz. İlişki sayesinde iç uyumlanmayı yakalayabileceksiniz.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu


Arkadaş ortamlarında ve dahil olduğunuz sosyal topluluklarda parlayabileceğiniz, lider olabileceğiniz ve değerli organizasyonları tertip edebileceğiniz bir gündesiniz.

Bütün bu eylemler arasında kaçınmanız gereken tek dürtü kibir ve bencillik olmalıdır. Arkadaşlarınıza cömert ve güçlü enerjiler sunabileceğiniz etkinliklerde boy gösterebilirsiniz.Sosyal statünüzü sağlamlaştırmak amacıyla diplomatik gücünüzü arttırmak isteyebilirsiniz ve bunun için de uygun bir süreçte, doğru etkiler altında bulunuyorsunuz. Venüs sizin burcunuza geçiş yaptı.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu


Kariyer alanınızda liderlik gücünüzün yoğunlaşabileceği, dahil olduğunuz çalışma ortamına önderlik edip taktir toplayabileceğiniz bir günde bulunuyorsunuz.

Çalışma kalitesini yükseltebilecek ve mesleki ilerlemenize güç katacak etkinlikler düzenlemeniz olasıdır. Otorite figürleriyle güç ve fikirsel savaşlara girmemeye özen göstermelisiniz. Öz güven, kararlılık ve mücadele gücünün arkadaş ve sosyal hayatınızdaki uzlaşı ve sevgi ile harmanlanması sayesinde destekleyici gökyüzü etkisine sahip olarak başarılı olabileceğinize inanmalısınız.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu


Majör bir eğitime başlamak, inanç sistemleriyle ilgili eğitim vermek ve uluslararası bir yolculuğu planlamak için çok olumlu enerjilere sahipsiniz.

Fikirlerinizi yaymak, etrafınızdaki kişileri eğitmek anlamında cömert olabileceğiniz bir gündesiniz. Uluslararası bir yolculuğa çıkmak ve yazın son kaçamaklarından birini yapmak için de istekli ve heveslisiniz. Sevgi ve uzlaşı gezegeni Venüs sizin arkadaşlıklar alanınıza giriş yaptı. Dostluklar ve toplumsal çalışmalar sayesinde içsel dengenizi bulabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu


Devletle ilgili maddi yükümlülüklerin, kredilerin ve mevcut bir miras meseleniz varsa halledilmesinin kolaylaşacağı ihtimalini taşıdığınız bir gündesiniz.

Maddi sıkışıklık içinde olan ihtiyaç sahiplerine destek olabilmek için de uygun bir süreçtesiniz. Cinsel enerjinizin ve karizmanızın yükseleceği ihtimaliyle yöneleceğiniz ilişkilere dikkat etmelisiniz. Mesleki olarak doğru hamleleri yapabilecek, uygun ortaklıkları kurabilecek ve başarılı olmaya giden yolda hem kendinize hem başkalarına fayda sağlayabilir, toplumsal statünüzü dengeye alabilirsiniz.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu


İlişkiniz veya ortaklığınızla ilgili çok olumlu enerjilerin, coşkunun ve umudun olduğu, dayanışmanın ve cömertliğin hüküm sürdüğü bir gün yaşıyor olabilirsiniz.

İlişkinizde baskın, yönlendirici ve buyurgan davranmamaya özen göstermeli, karşı tarafa duygu ve sevginizi cömert bir nitelikte aktarmanız gerekmektedir. Zihinsel aktiviteler alanınızda sağlamış olduğunuz düzen ve uyum sayesinde kendinizi dengede hissedebileceğiniz bir aşama kaydedebilirsiniz. Zihinsel ve entelektüel olarak takdir görmeniz olasıdır.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu


Birlikte çalıştığınız insanlara karşı biraz kibirli olmanız mümkündür. Aslında son derece cömert ve yönlendirici bir tutum içinde olabilirsiniz. Enerjiyi olumlu yönde kullanmak elinizdedir.

Hizmet verdiğiniz kişi ve kuruluşlara karşı cömert, sevecen, coşkulu davranışlar sergilemeniz ve olumlu enerjilerle tepkilerinizi aktarmanız beklenebilir. Flörtçü bir etkiye sahip olacağınız için bilhassa cinsel içerikli ilişkilere çekilebilirsiniz. Venüs’ün de cinsel çekiciliğinizi arttıracağı bir alana giriyor olmasından dolayı parlayacağınız süreçtesiniz.