Günlük burç yorumları haberimizde. 9 Ağustos Salı gününe ait burç yorumlarınız Dinçer Güner'den. Uzman Astrolog sizler için burçları yorumladı ve tavsiyeler verdi. Burcunuzda bugün, bu hafta, bu ay neler var, neler olacak? Burcunuza dair tavsiyeler, öneriler nelerdir? Burcunuzda size bu hafta neler öneriliyor? 8 Ağustos – 14 Ağustos haftasına ait burç yorumlarını aşağıdaki linke tıklayarak okuyabilirsiniz. İşte Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları…

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu


Sabah saatlerinden itibaren krizler ve stresler karşısında daha sağduyulu davranmaya çalışabilirsiniz. Özellikle ilişkiniz veya ortaklığınızla ilgili parasal sıkıntıları aşabilmek mümkün olacaktır.

Hayatınızda kriz diye adlandırdığınız konuların üzerine gidebilmek için öğleden sonra saatlerini beklemeniz akıllıca olacaktır. Parayla ilgili açmazlarınızı çözebilmeniz için doğru hamleler atabileceğiniz bir gündesiniz. Keza ortaklaşa kazanılan finansal kaynakların da etkinliğinin yükseleceği bir gün deneyimleyebilirsiniz.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu


Sabah saatleri kendinizi biraz tembelliğe bırakmış olmaktan dolayı iç dünyanızı sorgulamış olabilirsiniz.

Ancak eşiniz veya partneriniz ile derin duygulara dalabileceğiniz, birbirinizi daha yakın hissedebileceğiniz ve cinselliğin daha etkili olabileceği bir öğleden sonrası sizi bekliyor olacak. İlişkilerinizdeki derin duyguları ve krizleri çözme fırsatını değerlendirebileceksiniz. Gizli düşmanlıkların gün yüzüne çıkması mümkün olabilir. Diğer taraftan sır tutmak ve ortaklık paylaştığınız insanların gizli yönlerini keşfetmek mümkündür.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu


Sabah saatlerinde sosyal ve dengeli davranışlarınız devam edecektir. Ancak öğleden sonra çalışma ortamınızda gizli kapaklı olayları araştırmak, gerçekleri açığa çıkarmak ve gerekirse sır tutmak durumunda bulunabilirsiniz.

Derin düşünce ve araştırmalara sevk olacaksınız. Hizmet alanınızda maddi ve manevi yardım bekleyenleri hatırlamanız da olasıdır. Bedensel şifa bulabileceğiniz bir gün deneyimleyebilirsiniz. Herhangi bir konuda rahatsızlığa sahipseniz tedavi sürecine başlamak için bugün sizin için uygundur.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu


Sabah saatleri bir parça tembellik etmek isteyebilirsiniz. Ancak öğlene doğru cinsel enerjinizin yüksek olacağı bir sürece giriyorsunuz ve tensel zevklere eğilimli olabilirsiniz.

Diğer taraftan gizemli dedektiflik filmleri izleyebilir, kitapları okuyabilirsiniz. Çocuklarınızın gizli yönlerini takip edebilirsiniz. Polisiye, bilim kurgu eserlerine yönelmeniz ve bunlarla vakit geçirmeniz mümkündür. Kumar olarak adlandırılabilecek risklere yer açabilecek şansa sahip olabilirsiniz. Mafya etkisi olan sinema filmleri de ilginizi çekecektir.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu


Sabah saatlerinde kendinizi uykuya vermeniz olağandır. Öğleden sonra ise ailenizle derin duyguların paylaşılacağı, gizli kalmış konuların açığa çıkabileceği ve onların kalplerindeki sıkıntıları paylaşabileceğiniz bir gün yaşanabilir.

Ebeveyninizden veya yakın akrabalarınızdan ilginç aile sırları öğrenebilirsiniz. İç dünyanıza dönüp, aile köklerinize odaklanabilir ve sizin şimdiki hayatınıza etkilerini irdeleyebilirsiniz.Aile dizimi ve benzer terapilere ilgi duyabilirsiniz. Varsa evinizin kanalizasyon veya su tesisatı kaçaklarını tamir ettirebilirsiniz.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu


Üzerinizde bir parça bezginlik ve insanlarla temas etmeme isteği meydana gelebilir. Öğleden sonra ise pazarlama, eğitim ve medya faaliyetlerinizde daha soğukkanlı ve kontrollü davranabileceğiniz bir süreç yaşayabilirsiniz.

Çözüm bekleyen konulara çare olabilirsiniz. Eğitim ve haberleşme konularında temas halinde olduğunuz insanların sırlarını taşıyabilirsiniz. Yürüttüğünüz işlerde gizli kapaklı konuları ortaya çıkartabilirsiniz. Akraba ilişkilerindeki kuytuda kalmış gerçekleri ortaya çıkartabilirsiniz.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu


Öğlene kadar sürecek olan belirsizlik ve isteksizlik hissi, öğleden sonra maddi ve manevi ihtiyaçlarınızın, durumunuzun veya donanımınızın farkındalığı ile ilgili derin planlamalar ve durum değerlendirmesi yapma eğilimine dönüşebilir.

Farklı bakış açıları geliştirebilirsiniz ve ilgili konularla olan fikirlerinizi de kendinize saklamak isteyebilirsiniz. Maddi ve manevi değer yarattığınız konularda bilhassa gizli kalmış konulara eğiliminiz artabilir. Yardımlaşma, alışveriş dengesini oturtma ve paylaşma konularında ilerleyeceksiniz.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu


Ay’ın sizin burcunuzda ilerlediği durum sayesinde kendinize dönük, belki de içinize kapanma arzusunda olabilirsiniz.

Ancak öğleden sonra oldukça sezgisel ve bir o kadar da içsel dürtülerinize göre hareket edebileceğiniz saatlere giriyorsunuz. Sevdiklerinize karşı kıskanç, fazla sahiplenici tavırlar sergilememeye özen göstermelisiniz. Fevri davranışlara dikkat etmelisiniz. Hedeflerinizi gözden geçirebileceğiniz fırsatlara sahipsiniz. Dolayısıyla odaklandığınız konular toplumsal misyonunuz ve kararlarınız olacaktır.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu


Sabah saatlerindeki isteksizlik, amaçsızlık ve tembellik etme arzusu, öğleden sonra saatlerinde yerini bilinçaltınızdaki önemli kırıntıları daha rahat ortaya çıkmasına bırakacaktır.

Sezgilerinize güvenerek önünüzdeki dönemdeki ruhsal enerjinizi belirleyebilir ve kendi sırlarınızla yüzleşebilirsiniz. Kişisel gelişim konuları için çok uygun bir akşamüstü yaşıyorsunuz. Hayatınızda gizli tuttuğunuz bazı konuların kontrolünüz dışında ortaya dökülmesi mümkündür. Ölüm teması bugün daha fazla hissedilecektir.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu


Öğleye kadar akışta kalmalı ve kendinizi biraz revaçtaki konulardan soyutlamalısınız. Öğleden sonra ise arkadaş ortamınızda sezgilerinizin ve gizli saklı dönen olayların farkına varabilir, yakın bir dostunuzun sırrını tutmak zorunda olabilirsiniz.

Aynı şekilde dahil olduğunuz bir grubun gizli sırlarıyla ilgili araştırma yapabilirsiniz. Günün teması liderlik edilen arkadaş grupları, mesleki kazanımlar ve topluma karşı gizli tutmayı tercih ettiğiniz konular olacaktır. Mesleki alanda iş paylaşımlarınızı derleyebileceğiniz fırsatlara sahip olacaksınız.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu


Rutin bir işiniz varsa sabah size işe gitmek bir parça zor gelecektir. Ancak öğleden sonrası için kariyer alanınızda meydana gelen olayların kaynaklarını irdeleyebilirsiniz.

İşinizle ilgili daha önce fark edilmemiş bazı derinde kalan konularla ilgili farkındalıklar geliştirebilirsiniz. İş yeri entrikalarını ortaya çıkartmak üzerine hafiyelik yapabilirsiniz. Annenizin sırrını tutabilirsiniz. Ayrıca kendisiyle manevi paylaşımlarınızı yapmak için uygun bir gündür. İşinizden memnun değilseniz gizlilikle yürüttüğünüz iş görüşmelerine bugün bir yenisini ekleyebilirsiniz.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu


Zihinsel aktiviteleriniz öğle saatlerine kadar düşük olabilir. Ay Akrep burcundaki hareketi nedeniyle konuşmalar derine inebilir.

Karşınızdakilerin kalplerindeki sıkıntıları açığa çıkarmak için onlarla uzun uzun sohbet edebilir, derin felsefi konulara dokunabilirsiniz. Hukuki beklentilerinizi karşılayabileceğiniz etkinliklerde bulunabilirsiniz. Felsefi, ruhani ve derin konulara çekilebilirsiniz. Bu konularda etkinliklere katılabilir, eğitimlere başlayabilirsiniz. Ölüm temasını irdeleyebileceğiniz ve ölüm sonrası olasılıkları düşüneceğiniz bir gündesiniz.