Günlük burç yorumları haberimizde. 5 Eylül Pazartesi gününe ait burç yorumlarınız Dinçer Güner'den. Uzman Astrolog sizler için burçları yorumladı ve tavsiyeler verdi. Burcunuzda bugün, bu hafta, bu ay neler var, neler olacak? Burcunuza dair tavsiyeler, öneriler nelerdir? Burcunuzda size bu hafta neler öneriliyor? 5-11 Eylül 2016 haftasına ait burç yorumlarını aşağıdaki linke tıklayarak okuyabilirsiniz. İşte Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları…

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI TÜM BURÇLAR

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 5 EYLÜL PAZARTESİ


Koç Burcu Günlük Burç Yorumu


Bugün ikili ilişkiniz veya ortağınız olan kişilerle baskı nedeniyle gerilim yaşamanız mümkündür. Üstelik karşılıklı empati ve duygusal destek ihtimallerinin de minimumda yaşanacağı göz önüne alınırsa, olumsuz hissedebileceğiniz ve iç dengenizi bulmakta zorlanabileceğiniz bir gün deneyimleyebilirsiniz. Ay’ın boşluk etkisi nedeniyle kendi içinize kapanmanız ve hayatınızdaki partnerlerin dertleriyle çok da haşır neşir olamayacağınız bir gün deneyimleyebilirsiniz. Öğleden sonra enerjiniz yükselecek ve olumlu hissedeceksiniz.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu


Hizmet alanınızda ve gündelik işlerinizde izlediğiniz yolda üzerinizde yoğun bir duygusal baskı hissedebilirsiniz. Bu baskının niteliği sizde olmadığını düşündüğünüz zihinsel donanım noksanlığı olabilir. Kendinizi sebepsiz yere yetersiz hissetmeniz öğleden sonra saatlerinde enerjinizi ortağınız veya partnerinize doğru kaydırmanızla dağılacaktır. Derin duygular hissedebileceğiniz ve partnerinizin dertlerine derman olabileceğiniz bir konum meydana gelecektir. İkili ilişkiler ve ortaklıklar alanınızda duygusal güvence ihtiyacı hissedeceksiniz.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu


Çocuklarınızın yaşantılarıyla ilgili anlayış farkı nedeniyle baskı uygulama durumunda olabilirsiniz. Unutmayın ki sizin onlara herhangi bir konuda yaptırım baskısı uygulamanız onlardan gelecek tepkilerin de sizin üzerinizde duygusal bir baskı oluşturması karşılıklıdır. Öğleden sonra ise hizmet alanınıza odaklanabileceğiniz, iş yerinizdeki gizli kapaklı olaylara kafa yoracağınız bir durum meydana gelebilir. Evcil hayvanlarınız varsa bakıma veya veterinere götürmek için uygun bir zamanda bulunuyorsunuz.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu


Ev yaşantınız ve ebeveyninizle ilgili ortağınızdan veya özel ilişkinizden duygusal baskı görmeniz olasıdır. İlişkiniz veya ortağınız için yaşadığınız yeri değiştirme, ailesel ilişkilerinize müdahil olunması tadınızı kaçırabilir. Öğlene kadar Ay’ın boşluk etkisiyle güvenlik ihtiyacınız artabilir. Ancak öğleden sonra saatlerine doğru yaşam alanınızda yalnız kalıp önünüzdeki dönemi planlamanız olasıdır. Gerginlikler bu şekilde giderilebilir. Polisiye romanlar veya gizemli filmler akşam saatlerinde size iyi gelecek aktivitelerdir.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu


Gündelik iş yükünüzün sosyal alandan geri kalmanıza ve sizi bireyselliğe itmesine şahit oldukça üzerinizde baskı oluşabilir. Özellikle Ay’ın boşluk etkisinden dolayı bu tip olumsuz düşüncelere kapılmanız olasıdır. Öğleden sonra kendi içinize dönebileceğiniz, ebeveyninizi arayıp duygusal güvence ihtiyacını sağlayabileceğiniz bir durum oluşabilir. Yakın akrabalar, aile büyükleriniz ve kan bağı olan kişilerin gizli yönleri ilginizi çekebilir. Aile geçmişinizle ilgili ilginç verilere ve bilgilere ulaşmanız olasıdır.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu


Sabah tatsız hissedebileceğiniz bir ruh haliyle uyanmanız olasıdır. Duygusal denge ihtiyacınız yükselebilir. Ancak öğleden sonra komşularınızla vakit geçirmek ve çene çalmak sizi ruhsal olarak rahatlatabilir. Eğitim, iş bağlantılarınız ve haberleşmeyle ilgili tüm konularda ilerleme sağlamanız ve bilhassa gizli saklı kalmış olan mevzulara ilgi göstermeniz olağandır. Günün kalanını bu eğilimde geçireceksiniz. Su kenarlarına yapılacak küçük yürüyüşler ve geziler bu akşam sizi güvende hissettirecektir. Duygusal güveni su etkinlikleri ile de sağlayabilirsiniz.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu


Öğleden sonra saatlerine kadar oldukça dengeli enerjiler hissedebilir, kendinize dönük olmak isteyebilirsiniz. Ancak Ay’ın boşluk etkisi nedeniyle pek de kolunuzu kaldırmak istemeyeceksiniz. Akşam saatlerinde duygusal ve ruhsal maneviyat dengesini yakalamak için enerjiler artışa geçecektir. Akışta kalmalı ve rahatlamalısınız. Yönetici gezegeniniz Venüs’ün kendi burcunuzda ilerlemesini faydaya çevirip finansal konularda ilerleme sağlamak için bugün doğru fırsatlara sahip olabilirsiniz.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu


Ruhsal anlamda bugün öğleden sonraya kadar aktif ve dengeli ilişkiler kurarak ilerleyebilirsiniz. Öğleden sonra saatlerinde Ay sizin burcunuza geçiş yapacak ve enerjiniz yükselecek, duygusal güven ihtiyacınız artacaktır. Talepkâr ve paylaşımcı bir tavırla tüm yürüttüğünüz işlerin üzerine yönelebilirsiniz. Duygusal güven ve derin duygularınızın tatmin edilmesi sayesinde verimli bir haftaya başladığınızı fark edeceksiniz. Kimliğiniz ve toplumsal görüntünüzle ilgili kendinizi doğru ifade edebileceğiniz desteklere sahipsiniz.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu


Her ne kadar ağır enerjilere sahip olduğunuzu düşünseniz de özellikle hizmet alanınızda yapacağınız bağlantılar, doğru iletişim ve çalışanlarınızla güven verici diyaloglar sayesinde önemli fırsatları yakalamanız mümkündür. Öğleden sonra saatlerine kadar Ay’ın boşluk etkisi nedeniyle ağır enerjilere sahip olacağınızdan kendinizi rahatlatacak aktivitelere yönelmelisiniz. Zihinsel ve bilinçaltı olarak kendinizi üretken, paylaşımcı ve uzlaşmacı olarak hissedebileceğiniz bir Ay döngüsüne gireceksiniz. Sezgileriniz yükselecektir.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu


Dış çevrenize ve kendinize karşı cansız veya soğuk olduğunuzu düşünebilirsiniz. Kendi kendinizi baskı altına alacak konuları zihninizde tasarlayıp bundan rahatsız olmanız olasıdır. Bu durum öğleden sonraya kadar devam edecek. Daha sonra ise zihninizi boşaltmalısınız. Sosyal gruplar, arkadaş ortamları ve dahil olunan kulüpler bugün hayatınıza dahil olacak konulardır. Mesleki kazanımlarınızla ilgili ilerleme kaydedebilirsiniz. Elektronik ve ileri teknoloji gereçlerle ilgili zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu


Sabah saatlerinde zihinsel olarak boşlukta olmanız doğaldır. Çünkü Ay’da boşluk etkisinde olacaktır. Öğleden sonra ise Ay’ın mesleki ve kariyer alanınıza girmesiyle birlikte duygusal olarak kendinizi çalışmakla güvende hissedeceksiniz. Mesleki olarak talepkâr ve ketum hissedeceksiniz. İş yerinde dönen gizli konuları açığa çıkarma eğiliminde olabilirsiniz. Yeni projeler üretmeye eğilimli, ancak bunları şu an için kimseyle paylaşmama taraftarı olmayı tercih edeceksiniz.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu


Geçtiğimiz hafta sonu bir parça hızlı geçmiş olabilir ve haftaya Ay’ın boşluk etkisiyle başlıyorsunuz. Bu durum haftaya adapte olma konusunda bir parça sizi zorlayacaktır. Öğle saatlerine kadar akışta kalmanız gerekebilir. Ancak öğleden sonra yüksek öğrenim, hukuk, yabancı kültürler ve dış ticaretle ilgili konularda aşama kaydedebileceğiniz aktif bir sürece giriyorsunuz. Dolayısıyla hafta sizin için öğleden sonra başlayacaktır diyebiliriz. Bu arada yaklaşan tatil için de planlar yapabileceğiniz bir gün deneyimleyebilirsiniz.