Futbolseverlerin gözü EURO 2016 maçlarında, aklı takımlarını ilgilendiren transfer haberlerinde. Süper Lig'de günün transfer haberleri neler? Galatasaray transfer gelişmeleri, Fenerbahçe transfer haberleri, Beşiktaş transfer gündemi ve spor basınından günün transfer söylentileri...

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ


Fenerbahçeli bazı yöneticilerle birlikte Londra’ya çıkarma yapan Aziz Yıldırım, Arsenal’in Kolombiyalı kalecisi David Ospina ve Liverpool’dan Skrtel için pazarlık yapıyor. (AMKSPOR)

Martin Skrtel’in bonservisini Liverpool’dan 3 milyon Euro karşılığında almayı planlayan sarı-lacivertliler, Porto’lu Maicon’u da 1 yıllığına kiralamak istiyor. (Sabah)

Fenerbahçe – Gökhan Gönül görüşmeleri yine olumsuz sonuçlandı. İki taraf son görüşmelerde anlaşma yolu bulmuştu. Fenerbahçe yönetimi, Gökhan Gönül’den özür yazısı yayınlamasını istedi ancak tecrübeli oyuncunun bu yerine getirmemesinin ardından transfer görüşmeleri yeniden sonuçsuz kaldı.
Menajer Ahmet Bulut’un Gökhan Gönül’e ‘Senin için Barcelona ile görüşüyorum’ ifadesinin ardından tecrübeli oyuncu da tekrar beklemeye geçmişti.Ancak bu gelişmelerin ardından iki taraf arasında köprüler tamamen atıldı. Lig TV’nin haberine göre; Fenerbahçe’de Gökhan Gönül defteri tamamen kapatılırken Başkan Aziz Yıldırım bu bölgeye transfer için bizzat yurtdışına gitti. Sarı lacivertliler’in listesinin ilk sırasında Barcelona’dan Montoya bulunuyor.

BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ


Beşiktaşlı yönetici Ahmet Ürkmezgil, “Gökhan Töre, West Ham United’a gidebilir. Ancak Oğuzhan ve Atiba’nın başka bir takıma transferini düşünmüyoruz” dedi.

Beşiktaş’ın sol bek transferi için ilk adaylarından biri olan Kolarov için somut adımlar atmaya başlayacağı belirtiliyor. (Milliyet)

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, Beşiktaş'ın Southampton'da forma giyen Graziano Pelle ile temasta olduğunu ifade etti.

GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ


Savunmaya takviye için arayışlarını sürdüren Galatasaray’da, eski aşk yeniden alevlendi. Sarı-Kırmızılılar, River Plate forması giyen 23 yaşındaki Kolombiyalı stoper Eder Balanta’nın peşinde. (Fanatik)

Roma'da kadroda düşünülmeyen Doumbia'ya sıcak bakan Galatasaray yönetimi, görüşmelere başladı. Rakamda anlaşırlarsa Fildişili forvet satın alma opsiyonlu kiralanacak. (AMKSPOR)

TRABZONSPOR TRANSFER HABERLERİ


Transferde son derece yoğun bir dönem geçiren Trabzonspor’a menajerlerden de öneriler yağıyor. Son isim Brezilya asıllı Belaruslu orta saha oyuncusu Renan Bardini Bressan oldu. (Fanatik)