Günün transfer haberlerinde hangi gelişmeler var? Ligin ilk iki haftasında takımlardaki eksikleri tespit eden kulüpler hangi yıldızları transfer edecek? Spor basınında öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik...

Lens transferini sonlandıran Fenerbahçe, PSV’nin 23 yaşındaki yıldızı Maher ile de kiralık olarak anlaşma sağladı. (AMK)

Beşiktaş, Caner Erkin’in transferini de bitirmek üzere. Geçen cuma Inter ile Caner Erkin’i kiralamak için anlaşan Beşiktaş, dün de İstanbul’a çağırıp son detayları görüştüğü milli sol bekle kesin olarak el sıkıştı. Beşiktaş, hafta sonundaki görüşmelerde, son olarak 500 bin Euro bonservis bedeli teklif etti. Milli futbolcu da Inter’den kendisine kolaylık göstermesini aksi halde anlaşmaya vardığı Beşiktaş’tan başka bir kulübe gitmeyeceğini bildirdi. (AMK)

Kadrosuna mutlaka bir forvet katmak isteyen Galatasaray, Everton’dan Niasse’a, onun alternatifi olarak ise Lorient’ten Benjamin’e yoğunlaştı. Bu arada menajerler de City’den henüz ayrılmayan Bony’yi bir kez daha Aslan’a önerdi. (Fanatik)

Newcastle ile 1.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşan sarı-kırmızılılar Cheick Tiote’ye ise yıllık 1.5 milyon Euro ödeyecek... Sağlık kontrolünden geçecek olan deneyimli oyuncu herhangi bir sorunu çıkmaması halinde imzayı atacak. (Vatan)

Kadro dışı kalan ve yönetimin takımdan ayrılmasını beklediği Umut Bulut sonunda Kayserispor ile anlaştı. Anlaşmaya göre maaşının 900.000 euro'sunu Kayserispor, 500.000 euro'sunu ise Galatasaray ödeyecek. Kayserispor ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak olan Umut, Karabükspor ve Konyaspor ile anılmıştı. (Fotomaç)

Olympiakos ile anlaşmaya yakın olan yönetim, Cardozo'nun Yunan kulübü ile es sıkışmasını bekliyor. Trabzonspor'un Olympiakos'tan istediği oyuncuyla, Yunan akibinin önerdiği ismin de farklı olduğu; bu konuda da görüşmelerin devam ettiği belirtildi. Bu arada Trabzonspor'dan yılda 2 milyon 500 bin euro kazanan Cardozo'nun Yunan kulübünden de buna yakın bir rakam talep ettiği ancak Olympiakos'un bu rakamı vermeye sıcak bakmaması nedeniyle pazarlıkların sürmesi bekleniyor. (Fotomaç)

Lige 1 galibiyet ve 1 beraberlikle başlayan, Şampiyonlar Ligi’nde de Benfica, Napoli ve Dinamo Kiev ile aynı gruba düşen Beşiktaş’ta, teknik direktör Şenol Güneş stopere mutlaka takviye istedi. Adaylar Mangala, Abdennour, Mamadou Sakho ve Martins Indı (Hürriyet)

Yeni sezondaki yoğun maç trafiğini dikkate alan siyah­beyazlıların, Gökhan İnler’in durumunu masaya yatırdıkları belirlendi. Orta sahadaki forma rekabetini artırmak isteyen yönetim, Şenol Güneş’in onay vermesi halinde transfer için düğmeye basacak, aksi halde tecrübeli oyuncu listeden çıkarılacak (Milliyet)

Aston Villa’da forma şansı bulamayan sağ bek Micah Richards, Trabzonspor’a imza için gün sayıyor. Transferin son günü anlaşmanın tamamlanması beklenirken, İskoç basını Glasgow Rangers’dan James Tavernier iddiasını bir kez daha gündeme taşıdı. (Fanatik)