Spor basınında yer alan en önemli transfer gelişmelerini sizin için derledik, işte 30 Ağustos tarihinde spor basınında yer alan en önemli transfer gelişmeleri...

PSV’nin gözden çıkardığı Adam Maher ile prensipte el sıkışan Fenerbahçe, Ajax’ın 30 yaşındaki Danimarkalı yıldızı Lassa Schöne ile de masaya oturdu. Kjaer’den olumlu bilgi alan Schöne, sarı-lacivertli formayı giymeye sıcak bakıyor. Mecburiyetten kiralama yolunu seçecek olan Fenerbahçe, 2 isimden birisini kadrosuna katacak. (AMK)

Beşiktaş Yönetimi, Teknik Direktör Şenol Güneş’in uzun süredir ısrarla istediği stoper transferinde imza aşamasına geldi. Porto forması giyen Martins İndi’yi listesinin başında tutan siyah­beyazlılar, tecrübeli savunmacı için Portekiz kulübüyle kıran kırana pazarlık yapıyor. Porto’dan kiralama bedelinde indirim yapmasını bekleyen yöneticiler, maddi konularda anlaşma sağlanması halinde Martins İndi’yi resmen kadroya katacak. (MİLLİYET)

Galatasaray'ın yükselen ismi Bruma bu defa da İngilizlerin radarına girdi. West Bromwich'in 21 yaşındaki Portekizli kanat oyuncusu için 10 milyon euro'yu gözden çıkardığı iddia ediliyor. Buna karşılık sarı-kırmızılı kulübün, Bruma'nın artan performansına paralel olarak fiyatını yükselttiği ve bonservis ücretini 16 milyon euro'ya çektiği belirtiliyor. (FOTOMAÇ)

Sol bekte Alex Telles’i unutturan Carole’a, yakın zamanda 7 milyon Euro’luk bir teklif geldiği ve bunun da yönetim tarafından reddedildiği bildirilmişti. Bu teklifi yapan takımın, Fransa’dan Marsilya olduğu öğrenildi. Mavi-Beyazlılar’ın bu talebini yönetimin yanı sıra Carole’un da, “Burada mutluyum ve ayrılmayı düşünmüyorum” diyerek kabul etmediği ifade edildi. (FANATİK)

UEFA kriterleri nedeniyle transferde dar bir bütçe ile hareket etmek zorunda olan Fenerbahçe Stoch ve Josef Souza'yı satarak ekonomik anlamda rahatlamak istiyor. İki oyuncunun menajeri ile temas kuran Sarı-Lacivertliler, iki gün içinde bu operasyonu yaptığı taktirde bütün sorunlarını da çözmüş olacak. Aksi taktirde tüm transferleri kiralık formülüyle çözmeye çalışacak. (TAKVİM)

Belçika basınında çıkan haberlere göre; Manchester City'de, Pep Guardiola'nın kesin olarak kadroda düşünmediği Denayer'i Galatasaray dışında Southampton da kiralamak istiyor. Ancak iki kulübün de Manchester City ile henüz bir anlaşma sağlamadığı belirtiliyor. Yönetici Levent Nazifoğlu, "Denayer'i bu sezon da büyük ihtimalle kiralayacağız" demişti. (FOTOMAÇ)

Takımda istenmeyen isimlerin başında gelen Ryan Donk, Kasımpaşa'ya geri dönüyor. Galatasaray yönetimi, geçtiğimiz sezon devre arasında 2.5 milyon Euro'ya aldığı Hollandalı yıldızı, eski kulübüne kiralık olarak göndermeyi kabul etti. (TAKVİM)

Beşiktaş'ın transfer listesindeki isimlerden Gökhan İnler siyah-beyazlı takıma gelmek istiyor. İsviçre'den Blick Gazetesi'nin haberine göre; Marsilya ve Lyon'un da ilgilendiği yıldız oyuncu "Beşiktaş'a gitmek istiyorum" dedi ve Fransa'dan gelen tekliflere 'hayır' cevabını verdi. Leicester City'nin, kadrosunda düşünmediği 32 yaşındaki orta saha için bonservis istemediği ve ücretsiz olarak göndermeyi kabul ettiği belirtildi. (FOTOMAÇ)

Caner Erkin'le anlaşan Beşiktaş, Inter'in kadroda düşünmediği milli sol beki bırakmasını bekliyor. Siyah-beyazlılar, 27 yaşındaki yıldızla yıllık 1 milyon 750 bin Euro garanti ücret ve 1 milyon 250 bin Euro imza parası karşılığında el sıkıştı. Eğer İtalyan ekibi bonservis bedeli istemekten vazgeçerse transfer gerçekleşecek. (FANATİK)

Fırtına'ya daha önce talip olduğu Serdar Taşçı için Spartak Moskova'dan 'gelin yeniden görüşelim' daveti geldi. Lazio'dan Mauricio ile anlaşan Rus ekibi, Serdar Taşçı'ya yol verme kararı aldı. Spartak'ın daha önce 2 milyon euro istediği Serdar için Trabzonspor'un kapısını çaldığı ve pazarlık yapabileceklerini ilettiği ifade edildi. (FOTOMAÇ)

Aston Villa'dan transfer edilmek istenen Micah Richards için İngiliz ekibine son teklif sunuldu. Yönetim, oyuncuyu ikna etme çabalarına devam ediyor. Anlaşma sağlanırsa Micah Richards da kadroya katılacak. Bu bölgede alternatif olarak Monacolu Almamy Toure yedekte tutuluyor. Richard olmazsa Toure için Monaco'ya kiralama dahil olmak üzere farklı tekliflerin yapılacağı belirtildi. (SABAH)

F.Bahçe'nin listesindeki bir diğer isim Moussa Sow konusunda önceki gece ve dün sıcak gelişmeler yaşandı. Sarı-lacivertlilerin eski golcüsü Sow'un kulübü Al Ahly, Senegalli'nin takımında mutlu olduğunu ve kalmak istediğini açıkladı. Ancak Sow cephesinden gelen haberler Al Ahly kulübünü yalanlayacak cinsten. Golcü futbolcu, 1 yıllığına Fenerbahçe'ye kiralık gitmek için geçmiş alacaklarından dahi vazgeçmeye hazır olduğunu kulübe iletti. Fenerbahçe'nin bu transferde son ana kadar bekleyeceği ve umudun korunduğu öğrenildi. (SABAH)