Günün transfer gündeminde hangi sıcak gelişmeler var? Galatasaray kimi transfer edecek? Fenerbahçe hangi yıldız ismin peşinde? Beşiktaş hangi isimle görüşüyor? İşte 31 Ağustos tarihinde spor basınında yer alan transfer haberleri...

Transfer döneminin şampiyonu olan Galatasaray, eski yıldızı Jason Denayer’ı bir yıllığına daha kiraladı. Geçen sezon Manchester City’den kiralanan ve savunmada iyi işler başaran Belçikalı futbolcu, bir sezon daha parçalı formayı giyecek. (AMK)

Galatasaray yönetimi, İzlandalı forvet Sigthorsson'u Nantes’tan 700 bin Euro’ya kiralarken kendisine 1.2 milyon Euro verecek. Sarı-kırmızılı takım böylece son yılların en düşük bütçeli golcüsünü kadrosuna kattı. (AMK)

Fenerbahçeli taraftarların sevgilisi haline gelen ve transfer olduktan sonra bile unutulmayan isimlerinden biri olan Moussa Sow sabah saatlerinde İstanbul'a geldi. (Fanatik)

Galatasaray'da flaş bir duyum ortaya atıldı. Son transferlerle birlikte kadroda yeri kalmayan Hamit Altıntop ile Galatasaray'ın bir son dakika ayrılığı yaşaya bileceği iddia edildi.

Samir Nasri'nin tercihini Sevilla'dan yana kullanmasının ardından orta sahayı yıldız bir futbolcuyla takviye etmeyi planlayan Beşiktaş, Leicester City forması giyen Gökhan İnler'le el sıkıştı. 32 yaşındaki futbolcu İstanbul'a geldi. Ayrıca Atınç da stoper arayışındaki Beşiktaş için İstanbul'a ayak bastı. (Milliyet)

Kanarya'nın Sow’un yanı sıra bugün açıklamak istediği bir diğer transfer de Adam Maher... Uzun süre Hakim Ziyech’in transferi için görüşmeler yapan ancak bu futbolcunun Ajax’a gitmesi sonrası alternatif olarak belirlediği PSV’den Maher’e yönelen sarı-lacivertliler, bu futbolcuyu da kiralık olarak renklerine bağlamak için bugün şartları sonuna kadar zorlayacak. (Vatan)

Eren Derdiyok’u 4 milyon Euro’ya Galatasaray’a sattıktan sonra transferi hızlandıran Kasımpaşa, eski oyuncusu Ryan Donk’u geri döndürmek için uğraş veriyor. (Fanatik)

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Antalyaspor’un yıldızı Samuel Eto’o’nun Türkiye’deki haklarını elinde bulunduran menajer Metin Korkmaz ile İstanbul-Levent’te bir araya geldi. İkilinin golcü yıldızın transferi için görüşme yaptığı öğrenildi. Transferi yılan hikayesine dönen Kamerunlu oyuncunun siyah beyazlı formayı giymesinin an meseli olduğu kaydedildi. (Hürriyet)

Teknik direktör Dick Advocaat'ın ısrarla 10 numara istemesi nedeniyle 24 saat mesai yapan Fenerbahçe'de rota Arjantin'e döndü... Sarı-Lacivertliler'in hedefindeki isim, Racing Club formasını giyen 24 yaşındaki Oscar Romero. (Takvim)

Fenerbahçe'de transferin son günü olan bugün bazı oyuncularla yollar ayrılabilir. Özellikle Aatıf'a bazı Süper Lig ekipleri tarafından teklifler geldiği öğrenildi. Takımda sürpriz ayrılıkların da yaşanabileceği sarı-lacivertli kulislerde dile getiriliyor. (Fotomaç)