Transfer gelişmeleri sürüyor, günün transfer gelişmeleri neler? Hangi takım hangi futbolcuyla anlaştı? Galatasaray'ın gündeminde hangi futbolcu var? Fenerbahçe hangi futbolcuyla görüşüyor? Beşiktaş'ın transfer etmek istediği golcü kim?


BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ


Beşiktaş yönetimi sadece Mario Gomez’e bel bağlamıyor. Başkan Fikret Orman, Alman yıldızla yeniden anlaşma sağlanamaması durumunda alternatifleri bir kenara koydu. Siyah-beyazlıların muhtemel yeni golcülerinden birisi Mario Balotelli oldu. 26 yaşındaki yıldız için Gökhan Gönül’ün transferinde başrol oynayan menajer Ahmet Bulut devreye girdi. Balotelli’nin menajeri ile yakın arkadaş olan Bulut, uygun bir maliyete transferi noktalayacak. Kiralamak için Gomez’in aldığı 3.5 milyon Euro’luk ücretle teklif yapılacak.(AMK)

Sözleşmesinde iyileştirilme yapılmayınca soluğu ülkesi Arjantin’de alan Jose Sosa, altyapısından yetiştiği Estudiantes’e dönme niyetinde. Beşiktaş Yönetimi'nin Sosa’yı kalmaya ikna etmek için yıllık ücretinde 200 bin Euro’luk iyileştirme önerisine 31 yaşındaki futbolcu olumsuz yanıt verince, siyah-beyazlılar yeni bir teklif daha yapacak. 8 Temmuz’da İstanbul’a dönüp çalışmalara katılacak olan Arjantinli futbolcunun 1.6 milyon Euro’luk ücreti tavan yapacak. (AMK)

Teknik direktör Güneş’in, geçen sezon Bursa’da forma giyen Mert’in transfer edilmesi için yönetime talepte bulunduğu belirtildi.(Fotomaç)

İngiliz basınının önemli kuruluşlarından olan The Sun; siyah beyazlı ekibin, Pep Guardiola’nın gelecek planları arasında bulunmayan Sırp oyuncu Kolarov ile Beşiktaş'ın imza aşamasına geldiğini öne sürdü. Gazete ayrıca, resmi açıklamanın önümüzdeki “48 saat içinde” yapılacağını da satırlarına taşıdı.(Sporcope)


FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ


Fenerbahçe Kulübü, Rus futbolcu Roman Petrovich Neustadter ile yarın saat 11.00'de sözleşme imzalayacak. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Daha önce transferi için kendisiyle görüşmelere başladığımızı duyurduğumuz Roman Petrovich Neustadter'in imza töreni, 06 Temmuz Çarşamba günü saat 11.00'de yapılacaktır. İmza töreni, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde gerçekleşecektir" ifadesi kullanıldı.


GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ


Galatasaray’da oyuncu satma dönemi tüm hızıyla devam ediyor. 1 Temmuz’da takıma katılan ve çalışmalara başlayan Bruma takımla birlikte yer alsa da menajeri takım aramayı sürdürüyor. Sociedad’ın satın alma opsiyonunu kullanmadığı 21 yaşındaki Portekizli yıldız için en ciddi alıcı PSV… Daha önce yoklama çeken Hollanda ekibi bu kez 4 milyon Euro artı bonuslar önerdi.(AMK)

Galatasaray, gözünü orta sahadaki boşluğa dikti. Sarı-kırmızılılar son olarak listesine geçen sezonlarda Celtic’te başarılı performansıyla dikkat çeken Stefan Johansen’i aldı. Zaman kaybetmeden İskoç kulübünün kapısını çalan sarı-kırmızılı yöneticiler, kıran kırana pazarlıklara başladı. Galatasaray, orta sahada bitmek bilmeyen enerjisiyle ön plana çıkan Johansen’i, satış opsiyonlu kiralamayı planlıyor.(AMK)