Lig bitti transfer heyecanı sürüyor, Galatasaray transfer gelişmeleri, Fenerbahçe transfer gelişmeleri, Beşiktaş transfer gelişmeleri neler? Günün transfer haberleri neler?

GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ


Galatasaray, 30 yaşındaki başarılı stoper Chedjou konusunda ısrarcı olan Marsilya’dan 5 milyon Euro talep etti. Fransız devi, sıcak bakıyor. (AMKSPOR) Gelecek sezon maliyeti düşük olan futbolcuların peşine düşen Galatasaray'dan sürpriz bir hamle geldi. Bursa'nın 3 milyon euro'ya Manchester City'e sattığı Enes Ünal'ın kiralanması için Ada deviyle temas kuruldu.(Fotomaç) Galatasaray, stoperdeki 1 numaralı hedefi için kesenin ağzını açtı. Schalke 04’te 1.5 milyon Euro kazanan Neustadter için Aslan 2.5 milyon Euro’ya kadar çıktı. Bonservisi elinde olan 28 yaşındaki savunmacının imza atması an meselesi. (Fanatik)

FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ


Aziz Yıldırım’ın sözlerinden sonra Mehmet Topal da ayrılığına yakın! Gökhan Gönül ile anlaşan Beşiktaş, West Ham için izin isteyen Atiba'nın boşluğunu da Mehmet Topal ile dolduracak! (Fanatik) UEFA’NIN getirdiği transfer kısıtlaması nedeniyle Fenerbahçe, ligden düşen Sivas’ın Faslı yıldızı Aatif Chahechouhe’nun transferini bitirdi. Başkan Aziz Yıldırım, Yiğido’nun Başkanı Mecnun Odyakmaz ile görüşüp transferi noktaladı. Kanarya, yıldız için Sivas’a 1 milyon Euro bonservis bedeli ve bazı genç isimleri kiralık olarak verecek. Vitor Pereira da hem kanatlarda hem de forvette oynayabilmesi, ligi yakından tanıması ve golcü özelliği nedeniyle Aatif transferine onay verdi. Sivas’a 2012’de gelen Chahechouhe, kırmızı-beyazlı formayla 152 maçta 54 gol attı, 26 da asis yaptı.

BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ


Inter’in 24 yaşındaki stoperi Juan Jesus, “Beşiktaş’ın ilgisi var. Ancak kararı Inter verir” diye konuştu. (AMKSPOR) West Ham United, Slaven Bilic’in isteği doğrultusunda Gökhan Töre’nin ardından Atiba için de resmen Kartal’ın kapısını çaldı. Töre’ye 13 milyon Pound vererek Beşiktaş’la el sıkışan Londra ekibi; Kanadalı ön libero için de 5 milyon Pound’luk öneride bulundu. (Fanatik) Zlatan Ibrahimovic’in ayrılmasının ardından golcü arayan PSG’nin Mario Gomez’i istediği konuşuluyıor. Beşiktaş ile anlaşmaması durumunda Fiorentina’nın Mario Gomez’i PSG’ye yüksek bir bedelle satıp kardan Beşiktaş’a pay vereceği iddia edildi. (Milliyet)

TRABZONSPOR TRANSFER HABERLERİ


Yeni sezonun kadrosunu şekillendirmek için çalışmalarına devam eden Trabzonspor, Kolombiyalı iki genç forvet için harekete geçiyor. Bordo-mavililerin Arjantin Ligi ekiplerinden Racing Club'da oynayan 21 yaşındaki Roger Martinez ile Atletico Tigre'nin 22 yaşındaki futbolcusu Sebastian Rincon'u listesine dahil ettiği öğrenildi. (Sabah)