Zaman gazetesinde Genel Yayın yönetmenliği yapan ve Gülen cemaati içinde uzun yıllar kaldıktan sonra ayrılan Hüseyin Gülerce, gazetenin tirajının 100 bin adedinin "Fazladan alım" olduğunu açıkladı. Gazetenin baskı öncesi Gülen’e fakslandığını anlatan Gülerce, “ Abone usulü çalışıyorduk. 300 bini üniversite öğrencisi kapı kapı dolaşıp, abone yaptı. Berbere kahveye bıraktı’’ dedi.

TBMM Darbe Araştırma Komisyonu’na bilgi veren Gülerce ‘’Hizmet hareketinde, en ileri istihbarat örgütlerinde dahi olmayan gizli bir yapılanma var. Hareketteki askerler her hafta birliğinde olan biteni abisine rapor olarak veriyor, bilgiler Pensilvanya’daki havuza gidiyormuş, bunu geç öğrendim’’ dedi ve şunları söyledi:

MEHDİ Mİ ŞİZOFREN VE CİA


Bu adamın (Gülen) şizofrenik bir yapısı var. Bir bedende iki insan. Şizofren ya da mehdilik iddiasında olduğunu söyleyen var. Dikkatleri, Gülen’in çalışma tarzına, profesyonelliğine, CIA’den aldığı profesyonel desteğine dikkat çekmek istiyorum. Cemaat yüzde 98 destek kaybetti, geriye kalanlar holiganlar. 1999 Martı’ndan itibaren emniyet, TSK, bürokrasiden doktora için ABD’ye giden herkesi araştırın. THY’nin uçuş listelerini inceleyin. Pek çok ismi o listelerde göreceksiniz….

NUH METE OLAYI


Emniyet mensupları Gülen’e savcı Nuh Mete Yüksel ile ilgili ne yapabileceklerini soruyor. Gülen de ‘Para ve kadın hangisinden hızlı sonuç alacaksanız onu yapın’ diyor. İşgal planı, 1985’te FEM dershanesi ile başladı. Dershanelerde en zeki talebeleri belirlediler. Melek yüzlü tertemiz simaları var. Bunlar varken başkalarını emir subayı yapmazsınız. Gülen, liyakata göre değil kul köle gibi davranan insanlardan seçti en yakınlarını.

CANAVAR YAPTILAR


Manyak ettiler bizi. Cemaat diyince şimdi terör örgütü anlaşılıyor. Aldılar çocuklarımızı canavar yaptılar. Bunların canavarlığı sonradan ortaya çıktı. Darbeci askerlere bir talimat gittiğinde ‘Peygamber efendimizden’ gelmiş gibi algılıyorlar…İnananlar Gülen ölmeden hipnozdan kutulamazlar. Ben hipnoz olmadım? Fehmi Koru ve Ekrem Dumanlı doğru söylemiyor. Altunizade’de her hafta ben, Koru, Alaaddin Kaya, Abdullah Aymaz, İsmail Büyük gider Gülen ile görüşürdük. Fem Dershanesi’nin üst katında.

ÖKSÜZ’Ü KOZMİKLER KAÇIRDI


Adil Öksüz’ü Pensilvanya’da Adil Öksüz’ü görmedim. Kozmik isimleri bir tek kendisi ve imamları tanıyor. Gülen, en kozmik işlerinde 5 yıl eğittiği ilahiyatçıları kullandı. Öksüz’ü kaçıranlar da kozmik FETÖ’cüler. Ben 3 yıldır ölüm tehdidiyle iki korumayla geziyorum. Bir suçum varsa 67 yaşına geldim, ne olacak gider yatarım”