İstanbul'da bu Pazartesi sabah trafiği her zamankinden daha erken başladı. Şehrin bir çok noktasında yağışın kayganlaştırdığı yollarda meydana gelen kazalar nedeniyle trafik durma noktasına geldi. İki yaka arası geçişler ise neredeyse imkansız...

KAMYONET DEVRİLDİ: 1 ÖLÜ


TEM Elmalı-Ümraniye yönünde sağ şeritte yaşanan ölümlü bir kaza nedeniyle 3 şerit kapandı. Yolun ters istikametini kullanan sürücülerin de kazayı izlemesiyle trafik iki yönlü durma noktasına geldi.

TEM Otoyolu Ankara istikameti Molla Gürani Viyadüğü çıkışında meydana gelen trafik kazası iddialara göre şöyle gelişti. Sabah saat 05.45 sıralarında Ankara istikametine seyir halinde olan 34 GC 6857 plakalı kamyonet sürücüsü Musa Yücel henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin ardından kamyonet kontrolden çıkarak devrildi. Musa Yücel isimli sürücü devrilen kamyonet içerisinde sıkıştı.

Kazayı gören vatandaşlar durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Musa Yücel'in olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Acı haberi alır almaz olay yerine gelen Yücel'in iş arkadaşının ise ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü.

Meydana gelen tek taraflı trafik kazası nedeniyle TEM Otoyolu Ankara ve Edirne istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Ekiplerin kazaya karışan kamyoneti kaldırma çalışmaları sürerken, hayatını kaybeden Musa Yücel'in cansız bedeni morga kaldırıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

AVRUPA YAKASI DA KİLİT

D100 Sefaköy-Florya yönü orta şeritte meydana gelen zincirleme kaza sonrası bir şerit trafiğe kapanırken o bölgede de yoğunluk yaşanıyor.

Yine aynı şekilde Bayrampaşa Otogar-Davutpaşa yönünde meydana gelen hafif hasarlı kaza sebebiyle de bir şeridin trafiğe kapanması trafiği aksatıyor.